دکتر دانشیان در واحد میانه:

تشکل های اسلامی سیاسی استادان، بازو و مشاور امینی برای مسئولان دانشگاه هستند

خبرگزاری آنا: نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی سیاسی استادان استان آذربایجان شرقی گفت: «سالی که پشت سر گذاشتیم سالی بود که کشور ما شاهد امنیت با ثبات بود.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر بهروز دانشیان در جلسه بحث و بررسی پیرامون مسائل روز و انتخابات تشکل های اسلامی سیاسی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه افزود: «این امنیت با ثبات را مدیون فرمانده کل قوا هستیم که با تدابیر بی نظیر خود، بزرگترین خوف و ترس را برای دشمنان ایجاد کرده و برای مردم خودش، آرامش و قوت قلب هست و این نعمتی است بسی بزرگ که خیلی از کشورهای مدعی از آن بی بهره اند.»
دانشیان ادامه داد: «آینده از آن کشوریست که صاحب علم و دانش بوده به تکنولوژی و پیشرفت علمی خود اعتبار ببخشد. استادان دانشگاه، نقش اساسی در مسائل سیاسی کشور دارند و نباید نسبت به آن بی تفاوت باشند.»
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت نظارت بر تشکل های اسلامی سیاسی استادان استان آذربایجان شرقی، درگذشت آیت ا... هاشمی رفسنجانی را در سال 95 ضایعه ای بزرگ و دردناک دانست و عنوان کرد: «یادمان باشد که ما در دانشگاهی کار می کنیم و به موقعیت اجتماعی دست پیدا کرده ایم که وی مؤسس آن بود و این عالم دانشمند در اوج جنگ تحمیلی فهمید که جوانان ایران اسلامی به علم و دانش نیاز دارند که دانشگاه آزاد اسلامی را پایه گذاری کرد.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب خاطر نشان کرد: « تشکل های اسلامی سیاسی استادان می توانند با تشکیل کارگروه های تخصصی، بازو و مشاور امینی برای رئیس و اعضای هیأت رئیسه در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه باشند و برابر قانون در هر زمینه های فعالیت کنند.»
دانشیان با اشاره نقش تشکل ها واهمیت آن در توسعه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «حضور و مشارکت تشکل های استادان در تشکل های دانشجویی و پیوند این دو باعث خیر و برکت در دانشگاه می شود و مطمئناً برای پیشرفت مجموعه آن دانشگاه کمک شایانی خواهد کرد.»
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، فعالیت گسترده استادن دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه را در زمینه های پژوهشی، علمی، فرهنگی، سیاسی و اقتصاد دانش بنیان خواستار شد و افزود: « روز خوب را باید بسازید. زیرا روز خوب به سراغتان نمی آید و به همت و تلاش شما بستگی دارد.»
دانشیان با تاکید بر اینکه شما استادان نسبت به رخدادهای سیاسی کشور حساس باشید. چون ما دانشگاهیم و وظیفه مان اینست که تنور انتخابات را گرم نگه داریم گفت: «کرسی های آزاد اندیشی از مطالبات مقام معظم رهبری است. در برگزاری کرسی های آزاد اندیشی از هیچ کوششی دریغ نکنید. دانشگاه جایگاه تولید فکر است و تشکل های اسلامی سیاسی استادان می تواند به بهترین نحو در هر واحد دانشگاهی فعالیت بکند.»
در ادامه، مهندس امیر پروال نماینده نماینده ریاست عالیه دانشگاه در هیأت نظارت بر تشکل های دانشجویی استان آذربایجان شرقی در خصوص اهمیت تشکل ها و لزوم کمک تشکل ها برای افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و نیز عدم ورود دانشگاه به جناح ها بندی های سیاسی در اتنخابات سخنانی را بیان نمود.
همچنین دکتر جلیل اجلی دبیر تشکل اسلامی سیاسی استادان واحد میانه هم از فعالیت های انجام یافته تشکل استادان این واحد دانشگاهی گزارشی ارائه کرد.
در پایان جلسه، انتخابات هیأت مرکزی تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور دکتر علی سلیمی شاملو رئیس و اعضای هیأت رئیسه، امیر پروال و جمعی از اعضای هیات علمی واحد میانه برگزار شد و خانم دکتر حلیمه مددی، دکتر سلیمان جمشیدی، دکتر علی رسولی، دکتر ناصر نظری و دکتر اسد اسدی اعضای اصلی، دکتر رضا وجدی و محمد موسایی به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.