قهرمانی تیم والیبال دانش آموزان سما واحد میانه در بین دبیرستان های شهرستان

خبرگزاری آنا: تیم والیبال دانش آموزان پسر سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی والیبال دبیرستان های آموزش و پرورش به مقام قهرمانی دست یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مسابقات در قالب 8 تیم از دبیرستان های آموزش و پرورش میانه در دو گروه 4 تیمی در سالن تربیت مدرسه شهید مصطفی خمینی برگزار شد.
در روز پایانی و فینال این دوره از رقابت ها، دو تیم سما و تیزهوشان علامه امینی با هم به رقابت پرداختند و تیم سما توانست با غلبه بر حریف خود بر سکوی قهرمانی بایستد و تیم دبیرستان امام خمینی(ره) نیز سوم شد.
رضا خلیل زاده از تیم والیبال سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان ستاره و فنی ترین بازیکن مسابقات انتخاب و در پایان از وی تجلیل شد.
مرحله بعدی این دوره از رقابت ها تحت عنوان مسابقات والیبال دانش آموزان همجوار با حضور 4 تیم از روز شنبه 21 اسفند ماه 95 به میزبانی میانه برگزار خواهد شد.