بازدید دانش آموزان دبیرستان علم و صنعت از واحد میانه

خبرگزاری آنا: دانش آموزان دبیرستان پسرانه علم و صنعت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بازدید کردند.

یه گزارش خبرنگار خبرگزاری‌آنا، قادر حسن زاده رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و نماینده این واحد دانشگاهی در بازدیدها، هدف از این بازدیدها را شناساندن توانمندی ها و امکانات دانشگاه برای کلیه دانش آموزان شهرستان عنوان کرد و گفت: «این بازدیدها به منظور افزایش انگیزه و روحیه دانش پژوهی و تحقیق در خصوص مسائل علمی و دینی و آشنایی با رشته های تحصیلی موجود در این واحد دانشگاهی، پرورش و هدایت استعدادها و توانمندی های دانش آموزان، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در دانش آموزان است.»
وی افزود: «دانش آموزان، آینده سازان این کشور هستند و اکنون بیش از گذشته ایران اسلامی، نیازمند رشد و توسعه در عرصه علمی بوده و با ایجاد تعهد و اعتماد در دانش آموزان می توان گام های موثری را برای فتح پیشرفت و آبادانی کشورمان برداشت.»
حسن زاده بابیان اینکه همه ساله به مناسبت هفته مشاغل و دیگر مناسبت ها، دانش اموزان مدارس آموزش و پرورش میانه از امکانات و فضاهای آموزشی، ورزشی و رفاهی این واحد دانشگاهی بازدید می کنند اظهار کرد: «امروزه آموزش عالی به سمتی می رود که دانش اموزان، خود باید دانشگاه محل تحصیل خود را بر اساس علاقه مندی ها و امکانات آن دانشگاه انتخاب کنند و در این میان مراکزی موفق هستند که با داشتن رشته های کاربردی تر و در اختیار گذاشتن امکانات رفاهی بیشتر بتوانند خدمات ارزنده ای ارائه دهند.»
دانش آموزان دبیرستان علم و صنعت از آزمایشگاه ها، کارگاه ها و سایر توانمندی های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با توضیحات جامع و کامل مسئولان و کارشناسان قسمت های مربوطه آشنا شدند و همچنین از نحوه تحصیل و استفاده بهینه از امکانات این واحد دانشگاهی به آنان معرفی شد.