با حضور مسؤولان شهرستان

کاروان راهیان نور واحد میانه از زیر قرآن رد شدند

خبرگزاری آنا: مراسم بدرقه کاروان راهیان نور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور دکتر علی سلیمی شاملو رئیس، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، امیرعلی درهمجانی مدیر حراست و مهندس احمد غفاری مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، سرهنگ پاسدار جعفر غیابی فرمانده و حجت الاسلام حسن امیرنژاد نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه، سرگرد اصغر مسلمی مدیر دفتر بسیج دانشجویی شهرستان، دکتر امین ایمانی رئیس دانشگاه پیام نور و جمعی از مسئولان ادارات، نظامی و انتظامی در محوطه اصلی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام حسن امیرنژاد نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه با بیان اینکه اعزام کاروان راهیان نور، یک راهبرد بسیار مهم و با ارزش فرهنگی بوده که از تفکرات هوشمندانه و آینده نگرانه مقام معظم رهبری نشأت گرفته است اظهار کرد: « این سفر با سفرهای دیگر فرق می کند، چون این سفر یک سفر معنوی، درک درست از پیام شهیدان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هست.»
وی افزود: «در این سفر، میزبان، شهدای انقلاب هستند و روح پاک آنها دائماً با شما همراه و هماهنگ است و اگر ما نیز بتوانیم خودمان را با این عزیزان همراه کنیم، نتیجه بهتری خواهیم گرفت.»
وی یادآور شد: «در این چند روز، شما میهمان ویژه و از دعوت شدگان به محفل معنوی شهدا هستید و خواهید دید که چه جوان های پاک و معصومی از آنجا به ملکوت اعلی عروج کرده اند و به خدا رسیده اند.»
امیرنژاد ادامه داد: «آن مکان ها و محل هایی که شما عزیزان به آنجا سفر می کنید، از دیگر اماکن مختلف کشور متفاوت است. زیرا که از نزدیکترین محل ها به خداوند متعال هست. اگر خودمان را با فضای معنوی آنجا وفق بدهیم و با شهیدان و امام شهدا عهد و پیمان ببندیم، به اهمیت موضوع بیشتر پی خواهیم برد.»
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه با اشاره به اینکه، در این سفر بایستی با همدلی و همفکری و آشنایی با رشادت ها و دلاوری های مران غیور ایران، بیشتر از معنویات این سفر بهرمند خواهیم شد گفت: «از معنویات این سفر اینست که، بعد از بازگشت، تغییر و تحولات (معنوی) در قلب ها و وجودمان با ارادت خاصی احساس کنیم.»
وی شلمچه را قطعه ای از بهشت عنوان کرد و ادامه داد: «در این راستا شما وظیفه سنگینی پس از بازگشت از مناطق عملیاتی دارید، چرا که شما با حضور در آن مناطق با شهدا آشنا شده‌اید و می‌توانید به خوبی سفیران جهاد فرهنگی در دانشگاه به ویژه در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشید.»
تعداد 44 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در قالب راهیان نور و با رد شدن از قرآن مجید به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.