دیدار دانشگاهیان واحد میانه با خانواده شهیده مهاجری

خبرگزاری آنا: دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همراه مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، امیرعلی درهمجانی مدیر حراست، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر محمد نصیری مدیر آموزش، مهندس احمد غفاری مدیر فرهنگی، مهندس حسن اسکندرنیا مدیرامور اداری و نماینده اداره بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان با خانواده شهیده بهناز مهاجری دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی رئیس واحد میانه با بیان اینکه خانواده شهداء، تا همیشه تاریخ این مشعل داران راه اولیاء هستند اظهار کرد: «امروز جامعه اسلامی و همه کسانی که در آن با آسایش و آرامش زندگی می‌کنند، مرهون خون پاک هزاران شهید و ایثارگران است و همه ما مدیون خون شهدا و ایثارگران هستیم.»
وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی خادم خانواده معظم شهداست چون آرامش، عزت و اقتداری اکنون که در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد به برکت مجاهدت پدران شهدا هست.»
سلیمی، با ابراز خرسندی فراوان از حضور در نزد خانواده شهید و سپاسگزاری از اداره بنیاد شهید و امورایثارگران که زمینه این دیدار را فراهم کردند گفت: «شهدا نا نثار خون پاک خود، درس بزرگی به ما دادند. امیدواریم که بتوانیم با ادامه راه این عزیزان و پاسداری از اهداف والای شهدا، سهم اندکی در جبران ایثارگری و جانبازی آن‌ها داشته باشیم.»
رئیس واحد میانه در ادامه تاکید کرد: «این دیدارها کوچک‌ترین کاری است که ما در راستای تکریم خانواده‌های معظم شهدا انجام می‌دهیم و بر خود لازم می‌دانیم به آنان خدمت کنیم و هرچه در این راه قدم برداریم، بازهم کم است.»