سرپرست واحد میانه در مراسم تجلیل از مهندسین تاکید کرد:

اخلاق مهندسی، کیفیت آموزشی/ ترغیب دانشجویان برای درک صحیح از اوضاع و آینده علمی کشور

خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: « شما استادان مهندسین آگاه جامعه هستید و نقشی اساسی در توسعه فناوری وایجاد توانمندی های موجود کشور داشته و ضمن تسریع در رشد اقتصادی، آثار اجتماعی مناسبی را برای جامعه به ارمغان می آورید

دکتر علی سلیمی در مراسم تجلیل از مهندسین دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «حساسیت در باب آموزش و پرورش دانشجویان، تعهد و نظم وانضباط کاری، اخلاق مداری، سخت کوشی همگام و همسو با برنامه ریزی منسجم و با تکیه بر توانمندی های خویش می تواند در رشد و اعتلای این واحد دانشگاهی کمک شایانی بکند.»
وی تاکید کرد: «اخلاق مهندسی، کیفیت آموزشی به همراه ترغیب دانشجویان برای درک صحیح از اوضاع و آینده علمی کشور و همچنین ترسیم وضعیت جهانی و داخلی را می توانید در برنامه های آموزشی خود قرار دهید.»
سرپرست واحد میانه، تاثیر مثبت دانشجویان در فرهنگ عمومی و اجتماعی شهری را مهم دانست و اذعان کرد: « تاکنون 17 هزار دانشجو از این واحد دانشگاهی فارغ التحصیل شده اند که از این تعداد، بیش از 70 درصد بومی هستند و این ها تاثیر مستقیمی در اقتصاد و فرهنگ شهری دارند.»
سلیمی با بیان اینکه، ضعف بنیه علمی دانشجویان مانع توسعه علمی هست افزود: «دانشگاه آزا اسلامی واحد میانه، برای نیمسال دوم 96-95 در جذب دانشجو موفق عمل کرده است و تبادل نظر کلیه استادان با همدیگر در جهت توسعه علمی، پژوهشی و آموزشیرا خواستار شد.»
در پایان این مراسم، از تنی چند از استادان مهندس گروه های مختلف آموزشی و همچنین جابر بهکار به عنوان مهندس کارمند تجلیل شد.