دانشجوی واحد میانه، قهرمان بادی کلاسیک (پرورش اندام) کشور شد

خبرگزاری آنا: فرشاد ولی پور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات قهرمانی بادی کلاسیک (پرورش اندام) به مقام قهرمانی رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، فرشاد ولی پور در مسابقات پرورش اندام بادی کلاسیک و فیزیک قهرمانی کشور به منظور انتخابی تیم ملی جهت اعزام به رقابت های آسیایی 2017 توانست به مدال طلای این دوره از مسابقات دست پیدا کند.
 این رقابت ها با حضور بیش از 450 ورزشکار از سراسر کشور در سالن حهان پهلوان تختی شهرستان رشت برگزار شد.
ورزشکاران بادی کلاسیک در ۸ دسته قدی۱۶۰، ۱۶۲، ۱۶۵، ۱۶۸، ۱۷۱، ۱۷۵، ۱۸۰ و۱۸۰+ سانتی‌متر بر روی استیج رفتند.
 در دسته ۱۸۰+ سانتی متر فرشاد ولی پور ادانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با اقتدار  مدال طلا را صید کرد. وی در سال۹۱ هم موفق به کسب مدال طلا شده بود.
از دیگر افتخارات فرشاد ولی پور، مقام نایب قهرمانی در سال ۲۰۱۳ میلادی کشور اتریش می توان اشاره کرد.
رقابت های آسیایی ۲۰۱۷ طی روزهای ۲۸ لغایت ۳۱ اردیبهشت ماه به میزبانی شهر مانیل در فیلیپین برگزار می شود.