پایان مسابقات والیبال جام فجر با نایب قهرمانی تیم کارکنان واحد میانه

خبرگزاری آنا: مسابقات والیبال کارکنان ادارات با عنوان «جام فجر» با نایب قهرمانی تیم کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «به مناسبت دهه مبارک فجر، مسابقات والیبال کارکنان ادارات شهرستان، به میزبانی این واحد دانشگاهی از روز سه شنبه 12 بهمن ماه 95 با حضور 12 تیم سپاه، شورای اداری، دبیرستان بوعلی، آب و فاضلاب، نیروی انتظامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، شرکت نفت، مدرسه شاهد، امور آب، بانک مهر اقتصاد، فولاد و آموزش و پرورش در سالن جهان پهلوان کاظم رجبی واحد میانه برگزار شد.»
وی افزود: «تیم های شرکت کننده در دو گروه 6 تیمی به صورت دوره ای با هم به رقابت پرداختند که از گروه الف تیم های دانشگاه آزاد اسلامی میانه و نیروی انتظامی و از گروه ب نیز تیم های آموزش و پرورش و مدرسه شاهد به مرحله ضربدری (نیمه نهایی) صعود کردند.»
علیزاده ادامه داد: «در مرحله نیمه نهایی این دوره از رقابت ها، تیم های دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی انتظامی به ترتیب تیم های والیبال کارکنان آموزش و پرورش و مدرسه شاهد را از پیش رو برداشتند و به دیدار پایانی راه یافتند.»
مسئول تربیت بدنی واحد میانه تصریح کرد: « دیدار نهایی مسابقات والیبال کارکنان ادارات شهرستان، بین دو تیم دانشگاه آزاد اسلامی میانه و نیروی انتظامی، عصر جمعه 22 بهمن ماه، برگزار شد و تیم نیروی انتظامی توانست در یک بازی سخت ونفس گیر با نتیجه 3 بر 2 بر حریف خود غلبه کند و بر سکوی قهرمانی بایستد و تیم های آموزش و پرورش و مدرسه شاهد مشترکاً سوم شدند.»
این مسابقات از سوی هیأت والیبال اداره ورزش و جوانان از 12 بهمن به مدت 11 روز در سالن ورزشی پهلوان کاظم رجبی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد. و در مراسم اختتامیه و اهداء جوایز تیم های برگزیده، حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر، جمعی از مسئولان ادارات و دانشگاه حضور داشتند.
اسامی تیم والیبال کارکنان واحد میانه عبارتند از: سعید اکبری، سیروس منصوری، علی صدری، سیامک وفاییان، رضا غیابی، سید فرج مختاری، ابراهیم مسیبی، دکتر محمود وفاییان، سهیل قندچی، وحید علیزاده، مهدی فایقی، احمد غفاری
 مربی: چنگیز نجفلو و سرپرست: حسین علیزاده