مدرس دانشگاه و متخصص مبارزه با آسیب های اجتماعی فضاهای مجازی استان در واحد میانه:
نرم افزارهای جاسوسی فضاهای مختلف مجازی، فقیر و غنی نمی شناسد/1600 نرم افزار جاسوسی در دنیا وجود دارد
خبرگزاری آنا: مدرس دانشگاه و متخصص مبارزه با آسیب های اجتماعی فضاهای مجازی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: «نرم افزارهای مختلفی در این چند سال عمومیت پیدا کرده و در اختیار همه قرار گرفته اند و همه ما از آن، به عنوان استفاده کننده هستیم.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید یعقوب هاشمی در نشست روشنگری با موضوع توجیه حفاظتی و آسیب های فضاهای مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیان کرد: « این نرم افزارهای جاسوسی، از سنین بسیار پایین مثل بچه های هفت ساله گرفته تا پزشکان و سایر افراد را تحت الشعاع قرار داده و فقیر و غنی نمی شناسد.»
وی افزود: «همه گرفتار استفاده از شبکه های اجتماعی شده ایم. در کانال های تلگرامی، هر کسی که بخواهد برای نزدیک ترین فرد خود عکسی ارسال کند، 37 کشور جاسوسی دنیا آن را رصد می کنند. از این 37 کشور، 17 مورد شبکه اجتماعی در ترکیه است و 26 مورد دیگر در دبی امارات وجود دارد.»
هاشمی با بیان اینکه همه عکس های ارسالی افراد از طریق این نرم افزارها به راحتی در دستری هستند بیان کرد: «اکنون بیش از 1600 نرم افزار جاسوسی در دنیا وجود دارد که اکثرشان هم با اندروید دامپر فعال هستند. آسیب های فضای مجازی از طریق فضاهای مجازی در سال های اخیر، جایگاه قابل توجهی در بین نسل جوان جامعه پیدا کرده است.»
مدرس دانشگاه با تاکید بر اینکه، شبکه های اجتماعی در ابعاد مختلف زندگی افراد تاثیر گذارند گفت: « خود کانال تلگرامی که روی گوشی ها نصب می کنیم، بیش از 37 دسترسی قانونی و رسمی از ما می خواهد که اولین قراردادش خواندن کارت حافظه است.»
متخصص مبارزه با آسیب های اجتماعی فضاهای مجازی استان ادامه داد: «تاکید مقام معظم رهبری بر این است که جنگ نرم یعنی ایجاد تردید در دل ها و ذهن های مردم. دغدغه فرهنگی  اصلی ما در جامعه، همین شبکه های اجتماعی هستند.»
وی تاکید کرد: «دشمنان قسم خورده ما به این نتیجه رسیده اند، با تهدیدات نظامی و تحریم های اقتصادی نمی توان به جنگ ایران رفت، بلکه تنها یک راه دارد، آن هم خانواده ایرانی است. زن جامعه ایرانی همه چیز را مدیریت می کند اگر آنها را به انحراف بکشانیم، کل آن جامعه به لجن کشیده خواهد شد.»
هاشمی اضافه کرد: «آنها سبک زندگی  والگوهای رفتاری ما را نشانه گرفته اند. شبکه های اجتماعی، فردگرایی و تفرد، گوشه گیری و انزواگرایی را به ما آموزش می دهند. طوری که این معضل به همه خانواده های از کوچک و بزرگ رخنه کرده است.»
او، افراد آنلاین در کانال تلگرام و استفاده کنندگان از شبکه های اجتماعی را 53 درصد عنوان کرد و افزود: « این امر باعث شده است که در دادگاه خانواده، اکثر اختلافات به طلاق منجر شود که از همین موضوع نشات می گیرد.»
مدرس دانشگاه تصریح کرد: «آمار نشان می دهد که 45 الی 85 درصد علت طلاق ها، عضویت یکی از زوجین در کانال و شبکه های اجتماعی هست. این یعنی جنگ نرم. یعنی قطره چکانی و غیرقابل احساس.»
هاشمی گفت: « فضای مجازی، فضای کاملاً ناامنی است. هویت و سبک زندگی در شبکه های اجتماعی تغییر پیدا کرده است. اکثر زنان جامعه ما مسموم و گرفتار این شبکه ها هستند.»

مراسم نشست روشنگری با موضوع توجیه حفاظتی و آسیب های شبکه های اجتماعی، از سوی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور دانشجویان، استادان و مسئولان دانشگاهی در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.