دانشجوی واحد میانه، مدال طلای مسابقات پرس سینه قهرمانی آسیا در کشور گرجستان را به گردن آویخت
خبرگزاری آنا: فرید صالحی دانشجوی رشته معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مدال طلای مسابقات پرس سینه قهرمانی آسیا در کشور گرجستان را به گردن آویخت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی میانه گفت: «مسابقات قهرمانی پرس سینه آسیا با شرکت 10 تیم از قاره کهن، به مدت 3 روز در شهر تفلیس گرجستان برگزار شد و فرید صالحی در وزن 5/67 کیلوگرم در رده نوجوانان توانست بر غلبه بر حریفان مدال طلای این دوره از رقابت ها را از آن خود کند.»
وی افزود: «در وزن 5/67 کیلوگرم در رده نوجوانان 8 ورزشکار از کشورهای مختلف حضور داشتند و فرید صالحی با مهار و پرس وزنه 150 کیلوگرم بر سکوی قهرمانی ایستاد و ورزشکارانی از کشورهای ژاپن و روسیه به ترتیب دوم و سوم شدند.»
سلیمی با اشاره به گرو های سنی شرکت کننده در مسابقات پرس سینه اظهار کرد: «گرو های سنی در این مسابقات، شامل نوجوانان (14 الی 18 سال)، جوانان (19 الی 23 سال)، بزرگسالان و پیشکسوتان ( مستر 1 و 2) است.»
سرپرست واحد میانه ادامه داد: «در مسابقات پرس سینه، به هر ورزشکار برای هر حرکتی سه نوبت داده می شود. بهترین رکورد از هر حرکت، برای مجموع سه حرکت مورد قبول هیات داوران است.»
او در خصوص مسابقات پرس سینه بدون لوازم بیان کرد: «در مسابقات پرس سینه، به هر ورزشکار برای هر حرکتی سه نوبت داده می شود. بهترین رکورد از هر حرکت، برای مجموع سه حرکت مورد قبول هیات داوران است.»
این مسئول تاکید کرد: « در مسابقات جهانی، قاره ای، منطقه ای و تورنمنت ها، اگر ورزشکاری در یک حرکت، سه بار رأی خطا بگیرد اجازه دارد مسابقه را برای رسیدن به مدال، تک حرکت ویا حرکات ادامه دهد که دریافت خطا در سه نوبت از یک حرکت حالت صوری نداشته باشد.»
وی خاطر نشان کرد: «اگر دو یا تعداد بیشتری از ورزشکاران به یک مجموع برابر بوده و در پایان مسابقه به مجموع یکسان برسند، آن موقع ورزشکار سبک تر از نظر رده بندی بالاتر از وررشکار سنگین تر قرار می گیرد.»

در مراسم استقبال از این دانشجوی قهرمان، روز جمعه 15 بهمن ماه 95 با حضور استاد قربانعلی وفاییان پیشکسوت و پدر ورزش شهرستان، گیو وفاییان مشاور حقوقی دانشگاه آزاد اسلامی میانه و رئیس هیات پرورش اندام و پاورلیفتینگ، حسین علیزاده رئیس تربیت بدنی دانشگاه، عبدالحمید کبیری سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان و جمعی از ورزشکاران حضور داشتند.