به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر

دانشگاهیان واحد میانه با خانواده شهیده بهکار دیدار کردند

خبرگزاری آنا: به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر، اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه  و با هدف ارج نهادن به مقام شامخ شهدا، با خانواده شهیده انسیه بهکار دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: «وظیفه ما قدردانی از شهدا وخانواده های آنان است که برای عزت و سربلندی ایران اسلامی بهترین سرمایه خود را تقدیم انقلاب و اسلام کردند.»
وی با بیان اینکه شما خانواده های سربلند، چشم و چراغ تابناک تمام ملت ایران اسلامی هستید که پاک ترین بندگان الهی در دامانتان پرورش یافته و تربیت شدند گفت: «قشر دانشگاهی کشور ضمن پاسداشت یاد و خاطره  شهدای عزیز و والامقام، خانواده های آنان را نیز هرگز از یاد نخواهند برد.»
وی افزود: «صبر و استقامت خانواده شهدا را باید ستایش کرد و ادامه راه شهدا وظیفه همه مسئولان و مردم است. زیرا که شهدا مایه عزت و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.»
شهدا با تاسی از اعمال و رفتار حضرت امام حسین (ع) درس فداکاری، وفاداری، از خود گذشتگی، شجاعت، شهامت و صداقت آموختند و در عمل نیز آن را به اثبات رساندند.»
شهیده انسیه بهکار در بمباران هوایی نیروهای بعثی عراق، در 12 بهمن ماه 1365 در مدرسه دخترانه زینبیه به شهادت رسید.