ثبت نام بدون آزمون در 134 رشته تحصیلی کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم 96-95 واحد میانه

خبرگزاری آنا: دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در 134 رشته تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، برای نیم سال دوم 96-95 بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اعلام کرد: «بر اساس مجوز سازمان مرکزی، این واحد دانشگاهی از روز سه شنبه 5/11/1395 در 134 رشته تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته به صورت بدون آزمون از طریق سایت www.azmoon.org  و یا به صورت حضوری ثبت نام می کند.»
دکتر علی سلیمی شاملو گفت: «مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی میانه با استفاده از تمام توان نیروی انسانی خود و امکانات موجود، آماده خدمت رسانی به علاقه مندان به ادامه تحصیل است.»
وی افزود: «شرایط ویژه ای برای کارکنان ادارات، کارخانجات، ارگان ها و نیز دانش آموزان ممتاز چه از نظر تسهیلات مالی و چه از نظر زمان بندی کلاس های آموزشی در نظر گرفته شده است.»
سلیمی تصریح کرد: «علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به صورت حضوری به ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن های 552240070 - 52240079 04152220721 تماس حاصل کنند.»
رئیس واحد میانه یادآور شد: «داوطلبان و علاقه مندان برای ثبت نام به دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به صورت حضوری و یا سایت www.azmoo.org مراجعه کرده و نسبت به این امر اقدام کنند.»
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:
6 قطعه عکس 4*3 برای خواهران و برادران
اصل و دو سری کپی از آخرین مدرک تحصیلی