بال هایت سوخت اما تا اوج آسمانها پرکشیدی...
پیام تسلیت دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بمناسبت سانحه دردناک پلاسکو
<<انّالله و انّاالیه راجعون>>

سانحه فروریختن ساختمان پلاسکوی تهران و جان‌باختن گروهی از آتش‌نشانان فداکار، شجاع، جان بر کف و فروتن، قلب همه مردم ایران را به درد آورد. بدون تردید ایثار و شهامت عزیزان آتش نشان در این حادثه تاسف‌بار در اذهان تاریخ و ملت شریف ایران جاودان خواهد شد.
آتش نشانان فداکاری که جانها و دل هایشان از آتش فروزان عشق و وظیفه، تابناک است، چه با شهامت جان خود را برای نجات جان هم میهنان خویش نثار کردند.
اگر چه با تلاش و از خودگذشتگی این مهرورزان جاوید شعله های آتش در ساختمان پلاسکو تهران خاموش شد اما شعله‌های بی‌قراری داغدیدگان در سوگ جان باختن این شهدای بزرگوار،قلب مردم ایران را به درد آورده است.
اینجانب ضمن ابراز همدردی با حادثه‌دیدگان، به خانواده جان‌باختگان تسلیت می‌گویم و آرزوی صبوری در تحمل فقدان عزیزانشان دارم که بی‌تردید عزیزان همه ملت ایرانند. شهامت و شهادت آتش‌نشانان فداکار فراموشمان نخواهد شد.» از درگاه خداوند منان برای این قهرمانان نستوه رحمت بی کران و برای مجروحان بهبودی و عافیت و برای خانواده این عزیزان صبر و بردباری و برای خادمان مخلص و بی منت مخلوق توفیق روز افزون آرزو می کنم.
دکتر علی سلیمی شاملو
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه