سرپرست واحد میانه خبر داد:

اخذ مجوز برگزاری اولین همایش ملی یافته­ های نوین در علوم مهندسی برق توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از اخذ مجوز برگزاری اولین همایش ملی یافته های نوین در علوم مهندسی برق در آذرماه 96 در این واحد دانشگاهی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو با اعلام این خبر گفت: « هدف از برگزاری این همایش، تبادل نظر بین اساتید، دانشجویان و محققین علوم مهندسی برق و ارائه جدیدترین یافته­های علمی و پژوهشی در این رشته خواهد بود.»
وی بیان کرد: « در این همایش، سعی بر آن خواهد بود ضمن مطرح نمودن آخرین دستاوردهای علمی، آنها را در بوته نقد و نظرسنجی صاحب نظران و اندیشمندان قرار داده تا محیطی برای خلق دانش و انتقال آن به محیط کسب و کار فراهم شود.»
سلیمی با بیان اینکه کمیته علمی این همایش متشکل از اعضای هیات علمی برجسته دانشگاه های مختلف کشور است افزود: « اولین قدم در شروع برگزاری آن اخذ رتبه علمی و نمایه سازی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خواهد بود تا سبب افزایش استقبال شرکت کنندگان در این همایش و افزایش بار علمی آن گردد.»
سرپرست واحد میانه با اشاره به محورهای همایش اذعان کرد: « قدرت، کنترل، الکترونیک، مخابرات مکاترونیک، مهندسی پزشکی،کامپیوتر،IT,ICT و آموزش مجازی از جمله محورهای این همایش خواهد بود.»