پیام تبریک سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

«28 دی، سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه را بر مردم شریف و فرهنگ دوست شهرستان، استادان، دانشجویان و کارکنان خدوم و زحمتکش این واحد دانشگاهی تبریک عرض می نماییم.»

اکنون دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به عنوان بزرگ ترین مرکز آموزش عالی شهرستان و یکی از شاخه­ های پربار شجره طیبه انقلاب اسلامی افتخار دارد که در طول 23 سال فعالیت آموزشی و فرهنگی و پرورشی توانسته است نقش مؤثری در تعلیم و تربیت جوانان میهن اسلامی و توسعه و رشد آموزش عالی در شهرستان میانه ایفا نماید.
دانشگاه آزاد اسلامی میانه به عنوان یک عضو از بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان که در 28 دی ماه سال 1372 با لطف و عنایت مسئولان وقت دانشگاه آزاد اسلامی و تلاش و کوشش و پیگیری مسئولین محلی، فعالیت خود را شروع کرد امروز افتخار دارد با درجه بسیار بزرگ با 203 رشته تحصیلی، (17 رشته در مقطع دکتری تخصصی، 52 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 84 رشته در مقطع کارشناسی و 50 رشته در مقطع کاردانی)  پذیرای مشتاقان تحصیلات عالی و دانشگاهی باشد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه