امام جمعه میانه:

پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در قبال آیت الله رفسنجانی رفیق دیرینه شان، نشانگر جایگاه بلند این شخصیت والاست.

خبرگزاری آنا: امام جمعه شهرستان میانه گفت: «مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی خدمتگزار ملت بود و مردم با تشییع باشکوه ایشان، به خوبی از وی تجلیل کردند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حامدی در مراسم ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی با با بیان اینکه گرامیداشت، تجلیل و قدرشناسی از زحمات شخصیتی که قسمت اعظم عمرش را وقف خدمت به کشور و دین نمود وظیفه همه ملت ایران است، اظهار کرد: «این وظیفه ای است که مردم در قبال خدمتگزارانشان به نحو احسن به جای می آورند و واقعاً باید از این ملت تشکر کرد که قدرشناس، موقعیت شناس و بصیر بوده و در این مراسم و صحنه های مختلف انقلاب سنگ تمام می گذارند.»
وی با اشاره به اینکه مسئولین در نظام اسلامی که لباس خدمت به تن کردند و افتخار نوکری ملت را دارند باید با توجه به آموزه های دینی و فرمایش رهبر انقلاب، اتحاد فیمابین را حفظ نمایند، افزود: «عمر سپری می شود و این گذر عمر برای همه یکسان است و نباید غفلت کرد و تضمینی برای لحظه بعد عمر نیست و در مقام مسئول، نباید از همدیگر خرده بگیریم.»
حامدی تصریح کرد: «فرصت های خدمت را در هر رده، برای رضایت خداوند و خدمت به مردم غنیمت بشمریم زیرا علاوه بر اینکه این خدمات نزد خدا محفوظ است، ملت نیز قدردان خادمانشان هستند و این قدرشناسی ملت را می توان در حضور چشمگیر آحاد مختلف مردم پس از انتشار خبر ارتحال این شخصیت بزرگوار مشاهده کرد.»
حجت الاسلام حامدی، مرحوم آیت الله هاشمی را یکی از شخصیت های جهانی و ارزشمند انقلاب خوانده و در مقابل خدمات ارزنده و زحمات وی، گفت: «تجلیل و تعابیر بکار رفته در پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در قبال رفیق دیرینشان و حضور در نماز و مراسمات مختلف آن مرحوم، نشانگر جایگاه بلند این شخصیت والاست.»
امام جمعه میانه ادامه داد: «هم سنگر، هم گام مبارزات نهضت اسلامی، همکار و هم رزم ۵۹ ساله، هوش وافر، صمیمیت کم نظیر تعاریفی بود که مقام معظم رهبری از مرحوم آیت الله هاشمی داشتند که این ها باعث شده بود ایشان از نظر رهبر انقلاب تکیه گاهی مطمئن و مناسب ترین همکار محسوب شوند.»
 حامدی تعابیر رهبر انقلاب در مورد آیت الله هاشمی رفسنجانی را نشان دهنده عمق مودت وارتباط عاطفی خالصانه و عاشقانه این دو بزرگوار توصیف کرد و گفت: «آیت الله رفسنجانی یک نمونه کم نظیر از مجاهدین نسل اول انقلاب در مبارزات ضد ستمشاهی و از رنج دیدگان این مسیر پرخطر بودند.»
او در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: «آیت الله هاشمی نیز در خصوص حضرت امام خامنه ای تعابیری چون «ایشان رهبر هستند و ما رهرو»  و «آقای خامنه ای عشق من هستند» و یا ابراز احساسات آن مرحوم در عیادت از رهبر انقلاب نشانگر ارتباط قلبی این دو بزرگوار است.»
امام جمعه میانه با تاکید بر اینکه مردم ایران اسلامی، ولایتمداری را شاخص ارزش گذاری مسئولین قرار می دهند، خاطر نشان کرد: «عمده ارزش و ارج و قرب آیت الله هاشمی رفسنجانی حرکت در مسیر ولایت، تابع و ولایت پذیر بودن ایشان بود و این برای همه مسئولین درس بزرگی است.»
وی بیان کرد: «ملت زمانی برای مسئولیت شان ارزش قائل هستند که مسئول خود را سرباز و در خدمت ولی بداند و تا زمانی که همه زیر چتر ولایت حضور دارند و حول این محور جمع هستند، یقیناً یاوه گویی های دشمنان عنود انقلاب اسلامی که فقط به دنبال منافع خود هستند بی اثر و خنثی خواهد شد.»
قرائت قرآن توسط قاریان قرآن کریم و نیز مداحی و شعر سرایی در وصف آیت الله هاشمی رفسنجانی از دیگر بخش های این مراسم بود.
این مراسم روز پنجشنبه 23 دی ماه 95 از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و ستاد بزرگداشت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی، با حضورمعاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، اقشار مختلف مردم، اعضای شورای اداری، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و نیروهای نظامی و انتظامی در مسجد جامع میانه (امامزاده اسماعیل(ع)) برگزار شد.