معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه:

قداست دانشگاه، استاد، کارمند و دانشجو بایستی در ایام امتحانات حفظ شود

خبرگزاری آنا: معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «امتحانات و نحوه برگزاری آن در هر دانشگاهی از اهمیت بالای برخوردار هست و همه عوامل اجرایی در ایام امتحانات بایستی طبق قانون مقررات، نظم و انضباط و تکریم ارباب رجوع، جلسات را به نحو احسن برگزار کنند.»
دکتر جلیل اجلی در جلسه توجیهی عوامل برگزاری امتحانات نیم سال اول 96-95 دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با تاکید بر برگزاری سالم امتحانات در یک فضای آرام اظهار کرد: «باید قداست دانشگاه، استاد، کارمند و دانشجودر ایام امتحانات حفظ شود. کلیه عوامل برگزار کننده، بایستی زمینه ای برای دانشجویان فراهم کنند تا این عزیزان با آرامش خاطر در جلسه امتحان حاضر شوند.»
اجلی، وجود تعهد و احساس مسئولیت بالای همکاران را از ویژگی های بارز پرسنل زحمت کش این واحد دانشگاهی برشمرد و افزود: «به همراه داشتن کارت ورود به جلسه، کارت شناسایی معتبر برای کلیه دانشجویان الزامی بوده و به منظور برگزاری منظم امتحانات، استقرار دانشجویان در شماره های صندلی های مندج در کارت ورود به جلسه امتحان ضروری است.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه ادامه داد: «مراقبین و عوامل اجرایی امتحانات با حضور به موقع در حوزه های امتحانی مربوطه جهت برگزاری جلسات منظم و منسجم در این مورد اقدام و از آوردن تلفن همراه به جلسه امتحانی از سوی کلیه عوامل اجرایی خودداری خواهد شد.»
وی ضمن بیان قوانین ومقررات آموزشی در ارتباط با نحوه برگزاری امتحانات اضافه کرد: «مراقب یا ناظر در جلسه امتحان نباید هیچ نوع رابطه دوستانه و بالعکس رابطه خصمانه ای را با دانشجویان ایجاد کند، چون هر دو رابطه می تواند خللی در برگزاری امتحانات به وجود آورد.»
اجلی تاکید کرد: «ناظر امتحان در جلسه نباید به دنبال مچ گیری باشد بلکه باید طوری فضا را ایجاد کند که دانشجویان در یک فضای کاملا آرام به سوالات خود پاسخ دهند.»

# » 14:16:34 │ 1395-10-27

سلام
رشته های علوم پزشکی مخصوصا پرستاری کی دانشجو جذب خواهند کرد ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
+1 +−

همشهری

# » 14:33:08 │ 1395-10-27

ان شالله تا سال آینده مشخص خواهد شد.
0 +−

سعید سلیمانی (مدیر سایت)