سرپرست واحد میانه در نشست صمیمی با کارکنان:

رشد و بالندگی این واحد دانشگاهی در سایه تلاش و همدلی شما عزیزان میسر شده است

خبرگزاری آنا: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: « برگزاری این گونه نشست ها، علاوه بر دیدار چهره به چهره با شما عزیزان، صمیمت را در بین افراد بالاتر برده و ما را برای سعی و تلاش بیشتر در کارهای خود دلگرم تر می کند.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو در نشست صمیمی کارکنان با اعضاء هیات رئیسه واحد میانه گفت: «رشد و بالندگی این واحد دانشگاهی در سایه تلاش و همدلی شما عزیزان میسر شده است. و گام های بعدی ما، هم چنان در جهت اعتلاء و پسشبرد اهداف دانشگاه و رضایت مندی کل مجموعه خواهد بود.»
وی افزود: «برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در حوزه های مختلف آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهشی و اداری و مالی همچون سنوات گذشته، با هدف بالابردن سطح کیفی آنها بر اساس آیین نامه و بخشنامه ها در چارچوب قانون و مقررات اجرا خواهد شد.»
سلیمی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تمامی شاخصه های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی ورزشی و دیگر فضاهای دانشگاهی در شهرستان و حتی استان را دارد خاطر نشان کرد: «بخش عظیمی از اوقات ما در دانشگاه برای انجام امور محوله گذرانده می شود پس باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کرده و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.»
سرپرست واحد میانه تصریح کرد: «این واحد دانشگاهی به خاطر پتانسیل های ویژه که از جنبه نیروی انسانی در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از دیگر مراکز اموزش عالی شهرستان از آن خود کند.»
سلیمی با تاکید بر اینکه ایجاد فضای علمی آموزشی مناسب و پر نشاط از خصوصیات یک دانشگاه خوب است گفت: «باید امکانات رفاهی مناسب فراهم شود تا کارکنان، اساتید و دانشجویان براحتی در کمال آرامش به کسب علم و دانش و انجام امورات محوله بپردازند.»
در پایان این نشست کارکنان، نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را ارائه کرده و اعضای هیات رئیسه به پاسخگویی پرداختند.