تجلیل رئیس واحد میانه از تیم های کشتی فرنگی و ووشو

روابط عمومی: دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به خاطر کسب مقام قهرمانی تیم های ووشو وکشتی فرنگی دانشجویان واحد در محل دفتر ریاست واحد تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد میانه، در این دیدار دکتر علی سلیمی ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای قهرمانان ورزشی دانشگاه، اظهار کرد: «اکنون که شما ورزشکاران به عنوان نماینده استان آذربایجان شرقی برای مسابقات سراسری دانشجویان در رشته های کشتی فرنگی و ووشو انتخاب شده اید، بایستی خودتان را کاملاً برای آن مسابقات آماده کنید.»
وی افزود: «شما ورزشکاران، الگوی خوبی برای دیگر دانشجویان واحد هستید و خوی و منش پهلوانی شما، برگرفته از حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) است.»
سلیمی تصریح کرد: «بنده به عنوان یک مسئول، به شما عزیزان افتخار می کنم و به این می بالم که همیشه با کسب عناوین قهرمانی در رشته های مختلف ورزشی، در سطح استان، کشور و حتی رقابت های بین المللی، نام این واحد دانشگاهی را بر زبان ها جاری و ساری می سازید.»
تیم های کشتی فرنگی و ووشو دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان نماینده و قهرمان مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، در مسابقات سراسری دانشجویان شرکت خواهد کرد.