هادی سیاسی سپاه ناحیه میانه:
پروژه نفوذ، به یکی از راهبردهای اصلی دشمن در ضربه زدن به نظام تبدیل شده است
خبرگزاری آنا: هادی سیاسی سپاه ناحیه میانه گفت: «اکنون که دشمن از ضربه زدن به ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران از طریق جنگ و فشار خارجی نامید شده، پروژه نفوذ به یکی از راهبردهای اصلی دشمن در ضربه زدن به اساس نظام تبدیل شده است.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرهنگ دوم پاسدار نعمت شکری در جلسه بصیرتی حوزه کارمندی و کارگری شهید کلاهدوز شهرستان که با حضور جمعی کارکنان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد اظهار کرد: «جریان تشیع انگلیسی که در سال های اخیر رهبری معظم انقلاب در مورد آن هشدار دادند، برگ دیگری از مواجهه نظام سلطه با تشیع ناب برای نفوذ و انحراف در آن به شمار می رود.»
وی با اشاره به قرائت انحرافیدین اسلام با عنوان اسلام رحمانی بیان کرد: «اسلام رحمانی یک تفکر روشنفکری و قرائت روشنفکری از دین مسیحیت است که با یک سری تغییرات بازخوانی شده و با قرائت، ادبیات و بیان نویی ارائه می‌شود و می خواهد دست اسلام را از حوزه های اجتماعی و سیاسی کوتاه کند.»
شکری در مورد راهبردهای نفوذی نظام اسکتبار در مورد انتخابات پیش رو در دو سنگر قانون گذاری و سیاست گذاری اذعان کرد: «تضعیف و تخریب خاکریزهای مقابله با نفوذ، ایجاد پروژه تفرقه در بین اصول گرایان، حرکت گام به گام از تحریم تا مدیریت انتخاباتی، معرفی غیرواقعی دین و استفاده ابزاری از آن از اهداف شوم دشمن در این ماجرا است.»
او با تاکید بر جریانات رایج یافته در کشور تحت عنوان جریانات شیرازی خاطر نشان کرد: «این جریان بر مسائل اختلافات مذهبی شیعه و سنی تاکید می کند و با برگزاری یکسری مراسمات از جمله عیدالزهرا، اعیاد محسنیه و ... بر این اصل پایبند و می خواهد این برنامه ها را در کشور رواج دهد.»
شکری در ادامه به دیگر برنامه های جریانات شیرازی اشاره کرد و ادامه داد: «رواج قمه زنی در مراسمات و اعیاد مختلف، راه رفتن روی شیشه های شکسته و تیز، آتش، خار، زنجیر زنی با تیغ بر بدن های لخت و ایجاد انحراف در هیات های مذهبی از جمله بدعت های این جریان هست.»
وی با بیان اینکه تعداد 41 هیات مذهبی با جریان شیرازی در کشور وجود دارد افزود: «این هیات ها در استان های اصفهان، آذربایجان شرقی و فارس در حال فعالیت گسترده هستند و 34 حسینیه در بعضی از استان ها تشکیل شده و 11 مسجد نیز برای این انحرافات، خدمات ارائه می دهند.»
جلسه بصیرتی حوزه کارمندی و کارگری شهید کلاهدوز شهرستان، از سوی حوزه بسیج کارمندی شهید چمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت هفته وحدت برگزار شد.