عضو هیات علمی واحد میانه به عنوان مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد دانشگاهی تهران جنوب منصوب شد

خبرگزاری آنا: دکتر جعفر اسدپور عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به عنوان مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد تهران جنوب منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در حکمی از سوی دکتر بهروز دانشیان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دکتر جعفر اسدپور به عنوان مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی آن دانشگاه منصوب شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در حکم دکتر جعفر اسدپور آمده است: نظر به تایید کمیته انتصابات واحد، به موجب این حکم برای مدت یک‌سال به سمت مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به عنایت خداوند قادر متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.
جعفر اسدپور استادیار گروه ریاضی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بوده و در کارنامه اجرایی و علمی وی مسئولیت نظارت و ارزیابی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، دبیر کمیته ارزیابی عملکرد روسای واحدها و مراکز دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، عضویت حقیقی در کمیته ارزیابی عملکرد برنامه‌ها و فعالیت‌های واحد و مراکز دانشگاهی استان آذربایجان شرقی، پژوهشگر برتر و برگزیده در سال‌های 95-90 ارائه 20 مقاله در مجلات بین‌المللی با رتبه ISI و 16 مقاله در سایر مجلات و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی به چشم می‌خورد.
اسدپور