عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در واحد میانه:

خبرگزاری آنا: عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی گفت: «با تبیین پیام پیامبران و مکتب عاشورا و اربعین حسینی، وظیفه اصلی ما مشخص می شود. واژه بسیجی به لطف انفاس قدسی حضرت امام(ره)، تنها در لغت نامه و دایره المعارف انقلاب اسلامی می توان یافت.»
دکتر محمد امین فر در گردهمایی دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با بیان، وظیفه اصلی پیامبران و امامان برای این بوده است که وجود خدا را به ما بفهمانند اظهار کرد: «پیام اصلی انبیا و امامان این بود که خدا را ببینید و به او توجه کنید، افردای که می خواستند نام و یاد پرفروغ خدا را وارونه کرده و پایین بیاورند، صحنه های کربلا به وجود آمد و خود امام حسین و خط او معنی پیدا کرد.»
وی با اشاره به دلیل تشکیل بسیج بیان کرد: «برای اینکه آن زمان، تهدیدهایی برای خط و محور اصلی که همان رسالت و پیام انبیاء و مکتب عاشورایی بود شکل گرفت، امام راحل (ره) ضرورت را بر آن دید که گروهی برای جان فشانی آماده شود و دستور تشکیل بسیج را داد.»
عضو هیات علمی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: «بسیجی یک نیرویی با مارک خاصی نیست، بسیجی الزاماً سیاسی، فرهنگی، علمی نبوده بلکه یک نیروی آگاه، بیدار و آماده ای در وسط میدان است که هر کاری را به شایستگی انجام می دهد.»
امین فر، بسیجی را مرد میدان های سخت با مسئولیت ها و مأموریت های سنگین برای تمام نیازهای جامعه توصیف کرد و افزود: «بسیجی در تمامی صحنه های سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی حضوری پرشور داشته و در ظهور و بروز پاک دستی، درستی، عدالت و امانت با سربلندی بیرون می آید.»
رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه اگر کشور ما به جنبش علمی و خیزش نرم افزاری نیاز داشته باشد، بایستی با همان محور اصلی پیام پیامبران و امام حسین وارد عمل شده و کار را به درستی انجام دهیم گفت: «اگر محورها و شاخصه های اسلام ناب محمدی(ص) و اسلام عاشورایی حسینی از بین برود، تفکر بسیجی معنا و مفهومی نخواهد داشت. و برای آن محور اصلی که خداوند و انبیاء آورده اند و امام حسین (ع) برای آن تلاش کرد، وظیفه ماست که برای محقق ساختن آن بکوشیم.»
هادی سیاسی ناحیه دانشجویی تبریز ادامه داد: «بسیجی برای موقعیت فهم سیاسی خواهد رفت، ولی سیاست زده نمی شود و با همان محور به سراغ سیاست می آید و اگر قرار باشد کار اقتصادی صورت بگیرد، با پاک دستی و دلسوزی انجام می دهد.»
دکتر امین فر یکی از اولویت های مهم یک بیسجی را که باید به آن ورود کند را عرصه فرهنگی عنوان کرد و گفت: «تفکر بسیجی، با محوریت دین الهی، ارزش های خداوند، آماده شدن برای ایفای مأموریت های مختلف است. یکی از مقوله هایی که تفکر بسیجی در عرصه های سیاسی و اجرایی، آن را قبول دارد، خودش را رقیب هیچ کسی نمی داند.»
دکتر امین فر خاطر نشان کرد: «بسیج به عنوان نیروی اصلی انقلاب، باید تکثر سیاسی را بپذیرد و سیاسیون هم مطمئناً آن خطوط لازم انقلاب را حفظ می کنند. تذکرات بسیجی دوستانه و انتقادات آنها نیز سازنده و دلسوزانه خواهد بود.»
دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، ضمن گرامی داشت هفته بسیج اظهار کرد: در این واحد دانشگاهی ما سه تشکل بسیج دانشجویی، کارمندی و استادان را داریم که در این بین بیشترین فعالیت را بسیج دانشجویی انجام می دهد و همکاری تنگاتنگی در اکثر مراسمات با دانشگاه دارد.»
وی بسیج دانشجویی واحد را یار ثابت دانشگاه در مراسمات، جلسات، فعالیت های مختلف فرهنگی و مسائل علمی پژوهشی دانست و تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با بیش از چهار هزار دانشجو با سه مراکز آموزشی وابسته ترکمانچای، ترک و کاغذکنان همراه با آموزشکده فنی و حرفه ای سما و همچنین با دو دانشکده علوم انسانی و دانشکده فنی مهندسی (مجتمع آموزشی) به عنوان بزرگترین دانشگاه جنوب استان آذربایجان شرقی است.»
در ادامه مراسم، از فعالان ممتاز بسیجی این واحد دانشگاهی تجلیل بعمل آمد.
گردهمایی بسیج دانشجویی به مناسبت هفته بسیج، به همت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی با حضور جمعی از دانشجویان، استادان، کارکنان، مسئولین دانشگاه، سرگرد پاسدار هادی نصیری مدیر دفتر بسیج دانشجویی شهرستان، سرهنگ دوم پاسدار بیرامی جانشین فرماندهی سپاه میانه در محل سالن اجتماعات واحد میانه برگزار شد.