بمناسبت روز دانشجو در واحد میانه برگزار خواهد شد

نخستین دوره مسابقه قوی ترین مردان (کنده زنی) ویژه دانشجویان

خبرگزاری آنا: به مناسبت روز دانشجو و به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، یک دوره مسابقات قوی ترین مردان در بخش کنده زنی ویژه دانشجویان این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی واحد میانه اظهار کرد: اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مناسبت روز دانشجو، یک دوره مسابقه قوی ترین مردان در بخش کنده زنی، ویژه دانشجویان این واحد دانشگاهی، روز دوشنبه 15 آذرماه 95 در سالن ورزشی جهان پهلوان کاظم رجبی واحد برگزار خواهد شد.
وی افزود: این مسابقه در 7 وزن 105+ و 105، 93، 83، 74، 66، 59 و زمان وزن کشی نیز در روز مسابقه از ساعت 10 صبح الی 11 بوده و مسابقه از ساعت 11:30 همان روز شروع می شود.
مسئول تربیت بدنی واحد میانه خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر، می توانند به اداره تربیت بدنی واقع در دانشکده فنی مهندسی (مجتمع آموزشی) مراجعه و یا با شماره تلفن 09143237217آقای حسینی مسئول کمیته فنی مسابقات تماس حاصل کنند.

# » 10:10:43 │ 1395-08-26

تشکراز آقای علیزاده و پرسنل دانشگاه آزاد و زحمتکشان این مسابقه