از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد میانه صورت گرفت؛

برگزاری نخستین کارگاه آموزشی مهارت های زندگی  با عنوان «مهارت خودآگاهی»

خبرگزاری آنا: از سری برنامه های معاونت دانشجویی و فرهنگی و دفتر مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، کارگاه آموزشی  تحت عنوان «آموزش مهارت خود آگاهی» با حضور دانشجویان در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سهیلا پزشکی کارشناس دفتر مشاوره دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه اظهار کرد: « در این کارگاه، دانشجویان با مهارت خود آگاهی آشنا شده و با شناخت نقاط ضعف و قوت خود و اجزای خود آگاهی و ارزیابی از خود به سطحی از خود آگاهی رسیده و اطلاعات مربوطه را کسب کردند.»
وی هدف از برگزاری کارگاه های آموزشی را، ارتقاء سلامت روانی دانشجویان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود: «تغییرات گسترده در شرایط زندگی و مسایل خانوادگی و اجتماعی و نیز توسعه روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات، لزوم توجه به سلامت فردی و خانوادگی را بیش از پیش مطرح می سازد.»
کارشناس دفتر مشاوره دانشجویی واحد میانه خاطر نشان کرد: «دوران دانشجویی یکی از مهمترین و حساس تربن مقاطع زندگی یک فرد بوده و دانشجویان در نقش طراحان و مدیران آینده کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.»
پزشکی با بیان اینکه معاونت دانشجویی و فرهنگی، علی الخصوص دفتر مشاوره دانشجویی واحد، طبق روال سال های گذشته اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی مهارت های زندگی کرده است گفت: «با برگزاری این دوره های آموزشی، دانشجویان با مهارت های ده گانه زندگی آشنا شده، به طوری که اگر شرایط لازم برای انجام آموزش مهارت های زندگی مهیا شود، به درستی اجرا خواهد شد.»
کارمند این واحد دانشگاهی، برگزاری دوره های آموزشی مهارت های زندگی را برای دانشجویان، نوعی واکسیناسیون روانی اجتماعی توصیف کرد و ادامه داد: «این گونه کارگاه های آموزشی، در بسیاری از مراحل مختلف زندگی فردی و اجتماعی، قابلیت کاربردی دارد و آموزش مهارت های زندگی با استفاده از روش آموزش فعال، رویکردی اثربخش در حیطه آموزش است.»

پزشکی با تاکید بر دیگر برنامه های دفتر مشاوره دانشجویی بیان کرد: «کارگاه های پیش از ازدواج، فرزندپروری، پیشگیری از معلولیت ها، مقابله با اضطراب امتحان، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، از دیگر برنامه های معاونت دانشجویی و فرهنگی و همچنین دفتر مشاوره این واحد دانشگاهی هست که به صورت مستمر و با همکاری واحد پیشگیری اداره بهزیستی در دانشگاه آزاد اسلامی میانه برگزار خواهد شد.»