خبرگزاری آنا: محمدرضا عبدالهی دانشجوی رشته کارشناسی مهندسی متالوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در هفدهمین دوره مسابقات ملی مهارت (کشوری) در رشته نقاشی خودرو به مدال طلا دست یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمدرضا عبدالهی در این دوره از مسابقات به عنوان جوان نخبه در رشته نقاشی خودرو با تمام توان و قدرت خود توانست بر همه رقبای خود غلبه کرده و با کسب مدال طلای این رقابت ها، به المپیاد جهانی راه پیدا کند.
مسابقات ملی مهارت هر ساله با هدف حضور جوانان شهرستانی و بروز استعداهای نهفته آنان برگزار می شود، زیرا که نگاه این رقابت ملی کشف همه استعدادها از همه نقاط کشور است.
 شناسایی نخبگان مهارتی، استفاده بهینه از ظرفیت جوانان مهارت آموخته، تبادل اطلاعاتی فنی و تجارب حرفه ای، فراهم نمودن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان جوانان، کشفة پرورش و ارتقاء مهارت استعدادهای جوانان، معرفی جوانان مهارت آموخته به کارآفرینان و ایجاد انگیزه از دیگر اهداف مهم برگزاری مشابقات ملی مهارت هست.
مسابقات جهانی مهارت پیشینه ای بیش از ۵۰ سال دارد که در ایران، سازمان آموزش فنی و حرفه ای برای ایجاد فضای رقابتی بین جوانان و نیز بهبود کیفیت آموزش های فنی و حرفه ای در کنار ارتقاء استانداردهای مهارتی، مسابقات ملی را به صورت سالیانه برگزار می کند.
برترین های این رقابت ها در قالب تیم ملی مهارت به اردوهای آماده سازی جهت حضور در چهل و چهارمین دوره مسابقات جهانی مهارت که در ۲۰۱7 میلادی در ابوظبی (امارات) برگزار می شود، اعزام خواهند شد.
هفدهمین دوره مسابقات ملی مهارت از تاریخ 28/7/95 تا 5/8/95 به مدت هشت روز در پیکان شهر تهران برگزار شد.
مهندس بهنام رمضانی مدرس رشته مکانیک خودرو دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به عنوان مربی محمدرضا عبدالهی را در این دوره از مسابقات همراهی می کرد.
Photo 2016 11 01 12 22 57mmm