ثبت نام بدون آزمون مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال دوم

سالتحصیلی 96-95 واحد میانه آغاز شد

خبرگزاری آنا: ثبت نام بدون آزمون داوطلبان مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از روز اول آبان ماه برای نیمسال دوم 96-95 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جلیل اجلی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه اظهار کرد: «متقاضیان می توانند از طریق سامانه ثبت نام مرکز سنجش و پذیرش به آدرسwww.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند و زمان دقیق ثبت نام را در سامانه های اینترنتی خود نیز قرار دهند.»IMG 5946
 وی افزود: «سند پذیرش این دسته از پذیرفته شدگان از اول آبان ماه به عنوان نیمسال دوم صادر می شود و ثبت نام ایشان تحت هیچ شرایطی در نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 امکان پذیر نمی باشد.»
این مسئول در ادامه تصریح کرد: «این واحد دانشگاه یکی از مجهزترین واحدهای آموزش عالی در استان و بزرگترین و مجهزترین در شهرستان، که در حال حاضر در 203 رشته تحصیلی شامل 17 رشته تحصیلی در مقاطع دکترای تخصصی، 52 رشته در مقاطع کارشناسی ارشد، 84 رشته مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و 50 رشته مقطع کاردانی، عرصه های جدیدی از پیشرفت را در راستای اهداف سند توسعه آموزش عالی تجربه می کند و در آینده ای نزدیک با افزایش چشمگیر رشته های تحصیلی دیگر از در مقاطع دکتری، و کارشناسی ارشد جهش خیره کننده ای در سطح منطقه و استان خواهد داشت.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه با بیان اینکه در سال های اخیر با توجه به فعالیت های صورت گرفته در جهت تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی در واحد میانه بیان کرد: «این واحد دانشگاهی اکنون دارای بیش از 30 آزمایشگاه و کارگاه تخصصی در زیر گروه های معماری، مکانیک، برق و الکترونیک، عمران، کشاورزی، شیمی، دامپزشکی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی و کشت بافت، مدل سازی، چوب و متالوگرافی، آب و خاک، زمین شناسی، فیزیک، خیاطی، گرافیک و چاپ و مجهز به لابراتوار زبان انگلیسی است.»
وی اضافه کرد: «تنوع رشته ها و داشتن برخی از رشته های خاص و پرطرفدار و همچنین فراهم کردن امکانات و تجهیزات پیشرفته و تسهیلات ویژه ای از جمله تقسیط کامل شهریه، وام های دانشجویی، خوابگاه و... را ارائه می کند.»
اجلی ادامه داد: «دانشگاه آزاد اسلامی میانه در قالب سه کتابخانه مجهز در دانشکده های علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پایه به دانشجویان، اساتید و کارکنان خدمات ارزنده ای می دهد.»
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد میانه گفت: «علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با رشته های موجود دانشگاه آزاد اسلامی میانه به سایت اطلاع رسانی دانشگاه به آدرسwww.m-iau.ac.ir مراجعه کنند.»