خبرگزاری آنا: مهد کودک «گل های دانش» دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه با حضور مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، مهندس حسن اسکندرنیا مدیر امور اداری و تنی چند از کارکنان آقا و خانم این در محل مهمانسرای این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

مهندس حسن اسکندرنیا مدیر امور اداری واحد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص تأسیس مهد کودک اظهار کرد: «مهد کودک به مرکز یا مؤسسه فرهنگی تربیتی اطلاق می شود که مسئولیت نگهداری، مراقبت، پرورش و فراهم نمودن زمینه بروز رشد استعدادهای کودکان تا سن قبل از ورود به دبستان را بر عهده دارد.»

وی این اقدام مؤثر را گامی در جهت رفاه حال مجموعه دانشگاه عنوان کرد و گفت: «مهد کودک گل های دانش دانشگاه آزاد اسلامی میانه، به منظور رفاه حال خانواده ها به ویژه خانواده بزرگ این واحد دانشگاهی با کادر مجرب و با فضای کاملاً آرام و صمیمی، ورزشی، فرهنگی هنری افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.»
اسکندرنیا خاطر نشان کرد: «در این مهد کودک علاوه بر فرزندان کارکنان، استادان، فرزندان دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی نیز می توانند از این امکانات استفاده کنند.»
 مدیر امورا داری واحد میانه در مورد شرایط ثبت نام بیان کرد: «مهد کودک گل های دانش واحد میانه از فرزندان نوباوه و نوپای 2 تا 5 سال است که متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر همه روزه به جز ایام تعطیل از ساعت 8 صبح تا 14 به دفتر مهد کودک در مهمانسرای دانشگاه مراجعه و یا با شماره تلفن 09370563781 خانم معصومه الهوردی پور تماس حاصل نمایند.»
وی با اشاره به اینکه این مهد کودک تحت نظارت اداره کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی خواهد بود اضافه کرد: «مدیریت مهد کودک گل های دانش بر عهده خانم معصومه الهوردی پور بوده و وی مسئولیت خطیر پرورش و تربیت همه جانبه کودک را در ساعاتی که پذیرای حضور کودک است، بر عهده می گیرد و این امر محقق نمی شود مگر با توجه به طبیعت فعال و پویای کودک و بهره گیری از روش های آموزشی سازگار با ویژگی های دوران کودکی همچون: توجه طولانی مدت، کنجکاوی ذاتی، نیاز وافر به بازی و جنب و جوش و ... »
مدیر امور اداری واحد میانه، با بیان اینکه روشی که ما در پیش می گیریم، افزایش حجم اطلاعاتی کودک نیست، چرا که زمان آموختن رسمی، سال های پیش روی اوست تاکید کرد: «مهم ایجاد میل به آموختن، ایجاد انگیزه و بررسی در محیط اطراف و فراهم کردن محیطی غنی که به شیوه ی غیر مستقیم آنچه را که باید کودک در این سنین بیاموزد، از طریق بازی، شخصیت شناسی، قصه گویی و ... فرا گیرد.»