حضور دانشگاهیان واحد میانه در مراسم تششیع پیکر پدر دانشجوی این واحد دانشگاهی، جانباز سرافراز شهید حسینجانی

خبرگزاری آنا: دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به همراه اعضای هیات رئیسه در مراسم تشییع پیکر پدر دانشجو رضا حسینجانی دانشجوی رشته نقشه برداری این واحد دانشگاهی، جانباز سرافراز جنگ تحمیلی، شهید ربعلی حسینجانی حضور یافتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم تشییع پیکر شهید سرافراز ربعلی حسینجانی، جانباز 70 درصدی هشت سال دفاع مقدس، صبح امروز شنبه 17 مهرماه 95، مصادف با ششمین روز از ماه محرم، با حضور اعضای هیات رئیسه، جمعی از کارکنان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی میانه، حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، اعضای شورای اداری، نیروهای انتظامی و نظامی و اقشار مردم میانه برگزار شد.
جانباز حسینجانی متولد 1347 از میانه و سرباز وظیفه بود که در سال 1366 به جبهه اعزام شد و در تاریخ 3/5/67 در اسلام آباد غرب بر اثر اصابت ترکش مجروح و به درجه جانبازی 70 درصد نائل گشت.
این شهید سرافراز از ناحیه دو پا، دو دست و چشم مورد اصابت ترکش قرار گرفت و پس از سال ها تحمل درد و رنج، روز گذشته (شنبه 16 مهر) به درجه رفیع شهادت نائل آمد و امروز یکشنبه بر دوش مردم غیور و شهیدپرور شهرستان میانه تشییع و در گلزار مؤمنین قطعه شهدا به خاک سپرده شد.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه نیز، شهادت سرباز سرافراز میدان های جهاد و شهادت و مجاهد محبوب عرصه های نبرد نور علیه ظلمت، شهید ربعلی حسینجانی را به خانواده این شهید بزرگوار و فرزند سربلندش تسلیت عرض می نماید.

# » 13:12:15 │ 1395-07-18

اینجانب دکتر لورنس انویه تکیه شهادت سرباز سرافراز میدان های جهاد و شهادت و مجاهد محبوب عرصه نبرد نور علیه ظلمت ، شهید حسینجانی خدمت خانواده محترم و فرزند ایشان و تمامی ملت شهید پرور تسلیت عرض می نمایم .
+1 +−

دکتر لورنس انویه تکیه