باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه برگزار می کند
دوره آموزش شبکه عصبی با نرم افزار WEKA و MATLAB
خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از برگزاری دوره آموزشی شبکه عصبی با نرم افزار WEKA  و MATLAB  ویژه اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و نیز اعضای شرکت های فناور مرکز رشد خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس عباس نعمتی با بیان این مطلب گفت: «این دوره آموزشی در 6 جلسه از تاریخ 24/7/95 لغایت 3/8/95 به مدت 16 ساعت در محل سالن اجلاس ساختمان مرکزی واحد میانه برگزار خواهد شد.»
نعمتی اظهار کرد: «شبکه های عصبی مصنوعی (Artificial Neural Network – ANN) یا به زبان ساده تر شبکه های عصبی، سیستم ها و روش های محاسباتی نوینی برای یادگیری ماشینی، نمایش دانش و در انتها اعمال به دست آمده در راستای پیش بینی پاسخ های خروجی از سامانه ای پیچیده هستند.»
وی ایده اصلی اینگونه شبکه ها را الهام گرفته از شیوه کارکرد سیستم عصبی زیستی، برای پردازش داده ها و اطلاعات برای یادگیری و ایجاد دانش عنوان کرد و افزود: «عنصر کلیدی این ایده، ایجاد ساختارهایی جدید برای سامانه پردازش اطلاعات است. این سیستم از شمار زیادی عناصر پردازشی فوق العاده به هم پیوسته با نام نورون تشکیل شده که برای حل یک مسئله با هم هماهنگ کار می کنند و توس سیناپس ها(ارتباطات الکترومغناطیسی) اطلاعات را منتقل می کنند.»
مدیر مرکز رشد فناوری واحد میانه با تاکید بر اینکه با استفاده از دانش برنامه نویسی رایانه می توان ساختار داده ای طراحی کرد که همانند یک نورون عمل کند بیان کرد: «با ایجاد شبکه ای از این نورون های مصنوعی به هم پیوسته، ایجاد یک الگوریتم آموزشی برای شبکه و اعمال این الگوریتم به شبکه، می توان آن را آموزش داد.»
نعمتی با بیان اینکه این شبکه ها برای تخمین و تقریب، کارایی بسیار بالایی از خود نشان داده اند خاطر نشان کرد: «گستره کاربرد این مدل های ریاضی بر گرفته از عملکرد مغز انسان، بسیار وسیع بوده که به عنوان چند نمونه کوچک می توان استفاده از این ابزار ریاضی در پردازش سیگنال های بیولوژیکی، مخابراتی و الکترونیکی تا کمک در نجوم و فضانوردی را نام برد.»
عضو هیات علمی گروه برق واحد میانه یادآور شد: «کلیه متقاضیان برای ثبت نام بایستی مشخصات خود را به همراه تلفن تماس حداکثر تا مورخه 20/7/95 به پست الکترونیک nemati_abbas@yahoo.com ارسال نمایند.»
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی میانه تصریح کرد: «شرکت در دوره آموزشی برای اعضای باشگاه و نیز اعضای شرکت های فناور و دانش بنیان واحد رایگان بوده و برای سایر افراد لازم است نسبت به پرداخت مبلغ 450،000 ریال از طریق پرداخت آنلاین سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، بخش کارگاه ها به آدرس workshop.m-iau.ac.ir اقدام کنند.»
نعمتی اضافه کرد: «در پایان دوره، گواهی نامه معتبر از طرف باشگاه ارائه خواهد شد و اعضایی که در برنامه های باشگاه حضور فعال دارند از بودجه های حمایتی اجرای طرح های فناور و دانش بنیان، طرح های تحقیقاتی، هدیه خرید کتاب، برنام های علمی، اردوهای فرهنگی و ... برخوردار و در اولویت خواهند بود.»Asabiposter