در نخستین جشنواره استانی مالک اشتر بسیج معرفی شد
کسب  عنوان موفق ترین رده بسیج حوزه بسیج دانشجویی واحد میانه
خبرگزاری آنا: حوزه بسیج دانشجویی شهید رجایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در نخستین جشنواره استانی مالک اشتر سپاه عاشورا، به عنوان موفق ترین رده بسیج در استان آذربایجان شرقی برگزیده و معرفی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزار آنا، میلاد نوری مسئول بسیج دانشجویی واحد میانه با بیان این مطلب گفت: «این افتخار در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف کلی ریاست سازمان بسیج در وضعیت و عملکرد سال 94 به عنوان موفق ترین رده گروه جهادی بسیج در سپاه عاشورا به دست آمده است.»
وی افزود: «بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، هر ساله فعالیت چشمگیر در اردوهای جهادی، حضور در برنامه های مختلف فرهنگی و ورزشی، پژوهشی، آموزشی، کرسی های آزاد اندیشی، نشست های سیاسی و مراسمات مذهبی داشته است.»
دانشجوی بسیجی واحد میانه با اشاره به اهمیت اشراف از منظر مقام معظم رهبری اظهار کرد: «اشراف به منزله رصد و نگرش فعالیت های یک مجموعه است که نقاط ضعف و قوت را نمایان می سازد.»
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با بیان اینکه رسالت بسیج دانشجویی برگرفته از نیازهای جامعه است، گفت: «امروز شاهد فعالیت ‌های زیادی از تشکل های بسیجی هستیم و این احساس هویت مسئولیت ما را سنگین ‌تر می‌کند.»
نوری تصریح کرد: «جشنواره استانی مالک اشتر موجب خواهد شد تا تحرکی در بخش مدیریتی ایجاد شده و ارزیابی سازمانی مناسبی از فعالیت های مسئولان سپاه و بسیج است.»

نخستین جشنواره استانی مالک اشتر با حضور سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا و دیگر مسئولان لشکری و کشوری در سالن اجتماعات سازمان بسیج مستضعفین برگزارشد.
IMG10134399

# » 12:53:59 │ 1395-07-11

این موفقیت را به تمامی اعضای سازمان بسیج دانشجویی ، دانشجویان و اساتید و کارکنان و بسیج استاتید و مسئولین فرهنگی دانشگاه تبریک عرض نموده و از خداوند متعال آرزوی پیشرفت و تعالی و رشد و شکوفایی کشور عزیزمان را خواهانم بی شک بهبود و رشد و توسعه فرهنگی پایدار بدون توسعه اقتصادی و اجتماعی نمی تواند تداوم داشته باشد و لازمه آن همکاری و همدلی و توجه به منویات رهبری و با قرار دادن اقتصاد مقاومتی در سرلوحه کارها می باشد اینشالا موفق و سربلند باشید ./ با تشکر دکتر لورنس انویه تکیه
0 +−