همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید؛
رئیس واحد میانه در مدارس دخترانه  و پسرانه سما این واحد دانشگاهی حضور یافت
خبرگزاری آنا: همزمان با آغاز سال تحصیلی 96-95 مدارس سراسر کشور، دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همراه دکتر بهمن ولی نژاد معاون دانشگاه و رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما این واحد دانشگاهی در دبیرستان های دخترانه و پسرانه سما حضور یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این دیدار دکتر علی سلیمی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید 96-95 برای دانش آموزان و حضور در یکی از کلاس های تدریس دبیرستان ها ابراز امیدواری کرد: «شما دانش آموزان آینده سازان این کشور هستید و امیدوارم که شما عزیزان با طی کردن مراحل تحصیلی خود، به مدارج عالی در جهت خدمت به خلق و جامعه برسید.»

دکتر سلیمی از مسئولان مدارس و رئیس آموزشکده سما، بالابردن سطح کیفی آموزشی و استفاده بهینه از امکانات را خواستار شد و تاکید کرد: «تلاش و موفقیت شما در امر تحصیل مایه سربلندی خانواده تان بوده و رقابت سالم در محیط مدرسه موجب افزایش سطح علمی و دانش افزایی شما خواهد بود.»