جانباز جنگ تحمیلی درآیین افتتاح نمایشگاه دفاع مقدس در واحد میانه:
هفته دفاع مقدس، احیای تمامی ارزش های الهی و اسلامی است
خبرگزاری آنا: جانباز جنگ تحمیلی و رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: «خداوند متعال را شاکریم که در عصر ولایت، عصر استقلال و آزادی زندگی می کنیم و خودمان می توانیم بدون وابستگی به استکبار و استعمار جهانی بر خودمان تصمیم بگیریم.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حاج حسین ابوالقاسم زاده جانباز جنگ تحمیلی و از یادگاران هشت سال دفاع مقدس در آیین افتتاح نمایشگاه عکس دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، هفته دفاع مقدس را یادآور دنیایی از خاطرات، ایثارگری ها، همت، اراده و جوانمردی ها دانست و اظهار کرد: «در دفاع مقدس توانستیم واژه ما می توانیم را به جهانیان ثابت کرده و زنده کنیم. ما توانستیم الگوی جدیدی تحت عنوان آزادی و جوانمردی  را به دنیا معرفی کنیم و الگویی که روزگویان از آن خوششان نیامده و همچنان مخالف آن هستند.»
ابوالقاسم زاده افزود: «ما توانستیم به رهبری حضرت امام خمینی(ره) دوباره الگوی خون بر شمشیر پیروز است، که الگوی حق خواهی و عدالت خواهی و نشأت گرفته از دین، مذهب و شیوه و روش حضرت رسوا... اکرم(ص) و علی بن ابیطالب و خون پاک شهدا است را برجهانیان ترسیم کنیم.»
یادگار هشت سال دفاع مقدس با بیان اینکه امروزه همه دشمنان اسلام دست به دست هم داده اند که این الگوی اسلامی را خاموش کنند افزود: «چرا که آنها خوب می دانند با پیاده شدن الگوی ناب محمدی(ص)، تمام منافع و زورگویی هایشان به خطر خواهد افتاد و تمامی ملت های آزاد اندیش را نیز بیدار خواهد کرد.»
رزمنده پاسدار حاج حسین ابوالقاسم زاده تصریح کرد: «هفته دفاع مقدس، احیای تمامی ارزش های الهی و اسلامی است. آن روزی که ما با دست خالی توانستیم هشت سال در مقابل، پول، افکار و تسلیحات نظامی دنیای کفر و صدام بایستیم، چون خدا با ما بود.»
در این مراسم،  دکتر علی سلیمی شاملو رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، سرهنگ دوم پاسدار یوسف روحی مسئول بازرسی سپاه میانه، سرگرد پاسدار هادی نصیری مدیر دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه های شهرستان، بهمن نعمت زاده از یادگاران هشت سال دفاع مقدس، جانباز جنگ تحمیلی و قائم مقام دانشگاه غیرانتفاعی عین القضات، جمعی از کارکنان و دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه حضور داشتند.
نمایشگاه عکس دفاع مقدس به همت دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی میانه حاوی پوستر، سریندها و عکس هایی از شهیدان و رزمندگان جنگ تحمیلی در محوطه اصلی دانشگاه به مدت 5 روز برپا گردیده است.