خبرگزاری آنا: مهران یوسفی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در مسابقات بین المللی بوکس جوانان برادران کلیچکو اوکراین به مدال برنز دست یافت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مسابقات در قالب 19 تیم از کشورهای آمریکا، رژیم غاصب صهیونیستی، کوبا، ارمنستان، آذربایجان، الجزایر، ایران، انگلستان، قزاقستان، ازبکستان، ایتالیا، فرانسه، بلژیک، اوکراین، روسیه، ترکیه، کره جنوبی و چین تایپه به مدت 10 روز در شهر بریدف اوکراین برگزارشد.
Photo 2016 09 21 12 35 56
مهران یوسفی نماینده وزن 81 کیلوگرم تیم ملی ایران که با پیروزی مقابل حریف الجزایری به مرحله نیمه پایانی رسیده بود، با قبول شکست مقابل بوکسور اوکراینی به مدال برنز رسید.
تیم ملی جوانان ایران با ترکیب 6 بوکسور در این رقابت‌ها حضور پیدا کرد که در پایان تنها یک مدال برنز مهران یوسفی ( دانشجوی واحد میانه) به تیم ملی ایران رسید.
جوانان بوکس ایران خود را برای رقابت های قهرمانی جهان که آبان ماه در روسیه برگزار می شود، آماده می‌کنند و اردوی آماده سازی خود را در ترکیه برگزار خواهند کرد.
کسی مدال طلای قهرمانی کشور در سال 1395در شهر ساری و چندین مقام قهرمانی در مسابقات استانی نیز از جمله افتخارات مهران یوسفی است.
Photo 2016 09 21 12 36 25