مسئول دفتر نمایندگی ولی  فقیه در سپاه ناحیه میانه:
جشن غدیرخم، مختص شیعیان نیست بلکه برای تمام مسلمین جهان است
خبرگزاری آنا: مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه میانه اظهار کرد: «عید غدیر خم را بزرگترین عید اسلام و مسلمین است و غدیر روز خروج از ظلمت و تاریکی ها و ورود در جهان روشنایی هاست.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام حسن امیرنژاد در مراسم عید غدیر خم دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه که با حضور جمعی از دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت رئیسه و استادان برگزار شد، کوچکترین انحراف از مسیر ولایت را موجب انحرافی بزرگ در دین و اعتقادات دانست و گفت: « تنها در واقعه غدیر بود که مسئله ولایت و امامت ائمه معصومین(ع) به صورت علنی و آشکارا به عموم مردم ابلاغ شد و تا آن روز ابلاغ جانشینی امیرالمومنین(ع) به صورت غیررسمی و غیرعلنی بود.»
وی تنها مورد اختلاف بین اهل تسنن و شیعیان را در درک از مفهوم ولایت دانست و تاکید کرد: « مسلمانان باید آگاه باشند که این روز، روز عید همه مسلمانان جهان اعم از شیعه و سنی است و مختص شیعیان نیست.»
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه میانه، دانشگاه را محلی مناسب جهت انتقال صحیح واقعه غدیر و مفاهیم آن برشمرد و افزود: « غدیر پیوند دهنده رسالت و امامت بوده و نام غدیر تعیین کننده صراط مستقیم تا آخرین روز دنیاست، و خطابه غدیر، زنده ترین سند بوده و نتیجه اش ولایت امیرالمؤمنین (ع) است.»
امیرنژاد با بیان اینکه ما نسبت به مساله با عظمت غدیر قرن هاست که اهمال کرده ایم گفت: «اگر وعده و خواسته ی پیغمبر اکرم(ص) اجرایی شده بود ما این همه مشکل در عالم اسلام نداشتیم، چون چشم اندازی که حضرت مطرح کرده بود این است که حاضرین به غایبین، پدرها به فرزندان الی یوم القیامه این مسأله با عظمت را تفهیم کنند.»
این مسئول تصریح کرد: شما اساتید به عنوان فرماندهان جنگ نرم، باید با تبیین درست دین، ولایت، فرهنگ ایثار و شهادت، جهاد کبیر انجام داده و دانشجویان را از ابتلا به شبهات و انحراف در فضای مجازی، ماهواره و سایتهای اینترنتی حفظ کنید.
در ادامه مراسم، از سادات آقا و خانم این واحد دانشگاهی و همچنین برگزیدگان مسابقه غدیر تجلیل شد.