اخذ تاییدیه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برای نخستین همایش ملی "رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت" دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

خبرگزاری آنا: رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از اخذ تأیید نخستین همایش ملی " رویکردهای نوین در حسابداری و مدیریت" در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو رییس واحد میانه با بیان این خبر افزود: در سایه تلاش­های عوامل اجرایی همایش بویژه دکتر رستم قره داغی مدیر محترم علمی همایش، مجوزهای لازم جهت ثبت همایش در پایگاه ISC و مجوز درج آرم آن پایگاه در مجموعه مقالات همایش اخذ شد. وی گفت: بر این اساس مجموعه مقالات همایش پس از برگزاری همایش در آرشیو پایگاههای ISC ، CIVILICA و SID قرار خواهد گرفت. سلیمی در مورد مزایای این همایش و آرشیو این پایگاه بیان کرد: این امر موجب تسهیل ارسال مقاله دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه ها و نهادهای آموزشی، پژوهشی دولتی و غیر دولتی به این همایش و استفاده از مزایای آن مثل کسب نمره مقاله برای پایان نامه ها و امتیاز برای ترفیع سالانه را فراهم می آورد. ایشان تصریح کردند: علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص همایش و نحوه ارسال مقاله می توانند به آدرس اینترنتی همایش http://conference.m-iau.ac.ir و یا صفحه اصلی وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مراجعه نمایند.