حضور اعضای هیات رئیسه واحد میانه در مراسم استقبال از اسداله عظیمی دانشجوی واحد میانه و دارنده مدال برنز پارالمپیک ریو
IMG 7840

خبرگزاری آنا: دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به همراه مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر بهمن ولی نژاد رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای سما، گیو وفاییان مشاور حقوقی و حسین علیزاده مسئول تربیت بدنی دانشگاه در مراسم استقبال از اسداله عظیمی دانشجوی این واحد دانشگاهی و دارنده مدال برنز بازی های پارالمپیک ریو 2016 حضور یافتند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اسدال عظیمی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی میانه، جانباز قطع نخاعی جنگ تحمیلی توانست در بازی های پارالمپیک ریو و در رشته پرتاب ورنه و در کلاس F53 به مدال  برنز دست پیدا کند.
عظیمی در این دوره از مسابقات، با هشت حریف دیگر خود از کشورهای جامائیکا، فلسطین، جمهوری چک، یونان، ژاپن، آمریکا، کرواسی و مکزیک رقابت کرد.
ورزشکار 56 ساله کشورمان در رشته پرتاب وزنه، در پرتاب اول خود رکورد 7.47 متر، در پرتاب دوم 8.06 و در پرتاب سوم 8.14 متر را به ثبت رساند و موفق شد مدال با ارزش برنز پارالمپیک را به دست آورد.
اسداله عظیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، عضو تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولین با 56 سال، مسن ترین ورزشکار کاروان ایران در بازی های پارالمپیک ریو است.
وی در سال 1359 در جبهه های جنگ تحمیلی به درجه رفیع جانبازی نائل آمد و از سال 1362 نیز با رشته وزنه برداری به صورت رسمی وارد فعالیت های ورزشی جانبازان و معلولین شد.
در این مراسم، حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه، اعضای شورای اداری، اعضای شورای اسلامی شهر، جمعی از ورزشکاران و پیشکسوتان این عرصه نیز حضور داشتند.
IMG 7851