خبرگزاری آنا: سرگرد پاسدار دکتر سید عارف حسینی مدرس گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بر اثر ایست قلبی در سن 37 سالگی دعوت حق را لبیک گفته و به دیار باقی شتافت.
IMG 0025
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید عارف حسینی دانشجوی دکتری علوم سیاسی بود که تلاش خود را در وقف تعلیم و تربیت دانشجویان خود کرد و خبر درگذشت این استاد توانمند و با اخلاق، جامعه دانشگاهی واحد میانه را در غم و اندوهی عمیق فرو برد و اندوهگین ساخت.
سرگرد پاسدار دکتر عارف حسینی، مسئولیت دانش و پژوهش سپاه ناحیه میانه را بر عهده داشت.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، خاموش شدن شمع وجود نازنین استاد گرانقدر این واحد دانشگاهی را به استادان، دانشجویان، کارکنان، به ویژه خانواده محترم مرحوم عارف حسینی از صمیم قلب تسلیت عرض نموده، برای آن مرحوم غفران الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می نماید.

# » 23:10:18 │ 1395-06-27

درگذشت استاد اخلاق به جامعه دانشجویان و دانشگاهیان میانه تسلیت باد روحش شاد
+1 +−

شهرام نوروزی نیا

# » 17:36:18 │ 1395-07-02

روحش شاد.غم از دست دادن این عزیز خیلی سنگین هست.
نمونه کامل یک انسان درست و زحمتکش و باغیرت.
0 +−

حمید مرادی