توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به دست آمد؛
کسب مدال برنز، بازی های پارالمپیک/چهاردهمین مدال کاروان ایران را به ارمغان آورد
خبرگزاری آنا: حاج اسداله عظیمی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در پرتاب وزنه در کلاس F53 بازی های پارالمپیک 2016 ریو موفق به کسب برنز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رقابت های پرتاب وزنه کلاس F53 بازی های پارالمپیک 2016 صبح روز چهارشنبه در ورزشگاه المپیک ریودوژانیرو آغاز شد و اسداله عظیمی (دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی میانه) از کشورمان با هشت حریف دیگر خود از کشورهای جامائیکا، فلسطین، جمهوری چک، یونان، ژاپن، آمریکا، کرواسی و مکزیک رقابت کرد.
اسداله عظیمی ورزشکار 56 ساله کشورمان در پرتاب اول رکورد 7.47 متر، در پرتاب دوم 8.06 و در پرتاب سوم 8.14 متر را به ثبت رساند و موفق شد مدال با ارزش برنز پارالمپیک را به دست آورد.
در نهایت، عظیمی با رکورد 8.14 متر با قرار گرفتن در سکوی سوم و کسب مدال برنز، توانست چهاردهمین مدال کاروان کشورمان را به ارمغان آورد.
اسداله عظیمی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، عضو تیم ملی دوومیدانی جانبازان و معلولین با 56 سال، مسن ترین ورزشکار کاروان ایران در بازی های پارالمپیک ریو است.
وی در سال 1359 در جبهه های جنگ تحمیلی به درجه رفیع جانبازی نائل آمد و از سال 1362 نیز با رشته وزنه برداری به صورت رسمی وارد فعالیت های ورزشی جانبازان و معلولین شد.
بعد از سال ها فعالیت در رشته وزنه برداری، توانست سه مدال نیز از مسابقات مجروحین جنگی کسب کند. ولی به دلیل اینکه جانباز ضایعه نخاعی بود، شرایط جسمانی اش برای ادامه این رشته مساعد نبود و از سال 75 وارد دوومیدانی شد.
پرتاب وزنه و دیسک ماده های تخصصی وی بوده و طی سال ها فعالیت موفق به کسب مدال های رنگارنگ از مسابقات مختلف شده است. مقام دومی پرتاب دیسک در مسابقات جهانی نیوزیلند، مقام سومی پرتاب دیسک در مسابقات جهانی برزیل، دو مدال طلای پرتاب دیسک و وزنه در مسابقات آسیا و اقیانوسیه در کشور مالزی، مدال طلای مسابقات جهانی چین تایپه، دو نشان طلا از مسابقات جهانی استوک مندویل انگلستان و چندین مدال با ارزش دیگر حاصل فعالیت وی در این رشته است.