خبرگزاری آنا: دومین نشست صمیمی کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی میانه با رئیس جدید واحد در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکترعلی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه اظهار کرد: «در آغاز سال تحصیلی جدید 96-95 مجموعه پرتلاش این واحد دانشگاهی با رعایت خصوصیات و فضایل اخلاقی در جهت تکریم ارباب رجوع، قدم های مثبتی برداشته تا بهره کافی را ببریم و در مجموعه ای که مشغول به کار هستیم، منشأ خیر باشیم.»
وی با بیان نیروهای متخصص، کارآمد و فعال زیادی در این واحد دانشگاهی وجود دارد گفت: «دانشگاه خانه دوم شماست و بخش عظیمی از عمر مفید ما در دانشگاه برای خدمت به جامعه و تربیت نیروی انسانی سپری می‌شود بنابراین باید تلاش کنیم با دلسوزی ،همفکری وهمدلی در فضایی صمیمی جهت رسیدن به اهداف عالی دانشگاه موفق باشیم.»
سلیمی، تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی منطقی در مصرف و داشتن وجدان کاری را از اهداف اصلی مجموعه عنوان کرد و افزود: «فضاهای مناسب و پرنشاط آموزشی، علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی و رفاهی در این دانشگاه برای شما کارکنان، استادان و دانشجویان فراهم شده است تا در کمال آرامش بتوان به آموزش و کسب علم و دانش پرداخت.»
در ادامه جمعی از کارکنان و استادان دانشگاه با تقدیر از زحمات و تلاش های دکتر سلیمی رئیس واحد و اعضای هیأت رئیسه در راستای ارتقاء کیفیت و توسعه همه جانبه دانشگاه با ارائه نظرات خود، برخی مطالبات و دغدغه‌های پیش روی این بخش از دانشگاهیان را مطرح و از سوی رئیس دانشگاه و اعضای هیأت رئیسه به این سوالات پاسخ داده شد.