طی مراسمی از سوی فرمانداری ویژه شهرستان
از کارکنان نمونه ادارات تجلیل شد/تجلیل از دو کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه
خبرگزاری آنا: به مناسبت هفته دولت و به همت فرمانداری ویژه شهرستان میانه ، آیین تجلیل از کارکنان نمونه ادارات شهرستان با حضور حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ، رؤسا و جمعی از کارکنان ادارات، دکتر علی رسولی معاون اداری و مالی، مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، مهندس حسن اسکندرنیا مدیر اداری و مسئول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در سالن اجتماعات جمعیت هلال احمر برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این مراسم حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه با بیان کارمندان، مستخدمین جامعه اند اظهار کرد: «جایگاه هر کارمندی در هر اداره ای مشخص هست و هر کارمندی در این کشور کارفرمایی دارد و این کارفرمایان همان مردمان هستند.»
وی افزود: «ما باید در جهت رعایت حال و جلب رضایت ارباب خود (مردم) تمام سعی و تلاش خود را به کار ببندیم و مشکلات آنها را مشکلات خودمان بدانیم.»
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میانه ادامه داد: «هر اداره ای در این کشور، قسمتی از املاک مردم است و وظیفه ما کارمندان، رعایت شئونات اخلاقی، نظم انضباط و وجدان کاری هست.»
شکری رعایت شئونات اخلاقی و نظم انضباط کاری را برای هر کارمند اداره ای یک اصل عنوان کرد و گفت: «اگر هر کارمندی این اصل را مراعات نکند، کارفرمایان ما حق اعتراض و واکنش را دارند و حتی می توانند تذکراتی را نیز در این مورد به ما بدهند.»
در ادامه، از دو کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، قربانعلی عبدالهی و ابوالفضل مجیدی به عنوان کارمند نمونه و دیگر کارکنان ادارات شهر تجلیل بعمل آمد.
واحد میانه">