رئیس واحد میانه در بازدید سرزده از مرکز آموزشی ترکمانچای ؛
تکریم ارباب رجوع در دانشگاه و مراکز آموزشی، اصلی ترین برنامه و هدف ماست
خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: «رشته های تحصیلی که در مقاطع کاردانی وکارشناسی در مراکز آموزشی ترکمانچای،کاغذکنان و ترک وجود دارد جز رشته های پرطرفدار برای علاقمندان به تحصیل در این مراکز است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو در بازدید سرزده از مرکز آموزشی ترکمانچای اظهار کرد: «تکریم ارباب رجوع که همانا دانشجویان هستند، چه درخود دانشگاه وچه درمراکزآموزشی، از اصلی ترین برنامه ها و اهداف ماست.»
وی خاطرنشان کرد: «سفارش من برای کلیه کارکنان و استادان مجموعه دانشگاهی واحد میانه، برخورد مناسب با روی گشاده در مقابل دانشجویان است و بالا بردن سطح کیفی آموزشی و پژوهشی از دیگر برنامه های ما خواهد بود.»
سلیمی ضمن خواستاری از مسئولین مرکز ترکمانچای در جهت تهیه ساختمانی مناسب در جای پرتردد شهر افزود: «تبلیغات گسترده و مناسب درخور شأن دانشگاه آزاد اسلامی برای جذب دانشجو برای نیمسال اول 96-95 را در اولویت کاری خود قرار دهید و همچنین نظم و انضباط کاری برای ادامه جریان صحیح کارها از ضروریات هست.»

در حاشیه این بازدید، دکتر سلیمی از دبیرستان دخترانه غیردولتی سما وابسته به این واحد دانشگاهی نیز بازدید به عمل آورد و در جریان روند امور این مدرسه قرار گرفت.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">