خبرگزاری آنا: رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، جدیدترین طرح های فناور و شرکت های مستقر در مرکز رشد این واحد دانشگاهی را معرفی کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مهندس عباس نعمتی گفت: «اکثر طرح های فناور مربوط به شرکت های مستقر در مرکز رشد این واحد دانشگاهی مربوط به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد می باشد.»
وی جدیدترین طرح های فناور و شرکت های مرکز رشد واحد میانه را 5 مورد اعلام کرد و افزود: «در راستای تلاش برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان و تاسیس شرکت های فناور عنوان کرد از 5 طرح جدید 3 طرح مربوط به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و 2 طرح مربوط به اعضای هیات علمی دانشگاه است.»
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق واحد میانه بیان کرد: «این طرح ها شامل تولید جلبک و تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی از قبیل صابون و... مربوط به شرکت سینا طب میانه با مدیریت خانم دکتر زهرا اسدی، ساخت سازه الحاقی فلزی برای ایمن سازی زیرساخت های حمل و نقلی ریلی با هدف پیشگیری از ورود سیلاب و امواج انفجار از جمله مترو، پارکینگ ها و... جزو لیست کالای دانش بنیان مربوط به شرکت پردیس سازان سارینا مهر با مدیریت آقای مهندس امین محمدی، دستگاه سوپر برش ساطوری مربوط به شرکت ماشین آلات کشاورزی دهقان یار آذربایجان با مدیریت آقای مهدی آزادی (اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد میانه)، تولید صنعتی عصاره های آلی نوین در زمینه کشاورزی ارگانیگ جزو لیست کالای دانش بنیان مربوط به شرکت دانش گستر زیست پویان با مدیریت آقای دکتر منوچهر فربودی عضو هیات علمی واحد میانه و طرح ساخت دستگاه ورزشی مینی چرخ سیار مربوط به شرکت سلامت گستر با مدیریت آقای شهریار صالحی(عضو هیات علمی واحد میانه) هست.»
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور میانه یادآور شد: «از 5 طرح مذکور 4 طرح و شرکت مستقر در دوره رشد و 1 طرح اخیر در دوره پیش رشد فعالیت می کنند و کل بودجه حمایتی از شرکت ها و طرح های مربوطه جهت ساخت و فراهم سازی نمونه اولیه قابل ارائه به بازار بالغ بر یک میلیارد ریال خواهد بود که از منابع خارج از دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اعم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و... فراهم شده است.»
نعمتی محصولات دانش بنیان و دستاوردهای شرکت های مرکز رشد واحد های فناور این واحد دانشگاهی(12 مورد) با هدف معرفی محصولات و جذب سرمایه گذار برای تولید انبوه عنوان کرد و گفت: « این دستاوردها در جشنواره ها و نمایشگاه های مختلف ملی، مجلس شورای اسلامی(خانه ملت)، نمایشگاه فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی، نمایشگاه های هفته پژوهش و فن بازار، ربع رشیدی، جشنواره اختراعات، علم تا عمل و... ارائه شده اند و همچنین مقاماتی همچون حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی (رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام)، هیات رییسه مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مختلف مجلس شورای اسلامی، هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی، هیات رییسه باشگاه پزوهشگران جوان و نخبگان، مسئولین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مسئولین وزارت نیرو، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، استانداری آذربایجان شرقی، معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان میانه و مقامات مختلف از دستاورهای مرکز رشد این واحد دانشگاهی ارائه شده و بازدید بعمل آورده اند.»
 وی تصریح کرد: «امید است در آینده نزدیک شاهد رشد و شکوفایی و تولید محصولات فناور مرکز رشد با حمایت مسئولین ذیربط و نیز تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید ثروت از علم باشیم.»
Roshd