خبرگزاری آنا: دکتر علی خانی عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، عضو کمیته داوران کنگره بین المللی بارسلونای اسپانیا شد.IMG 1764
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، معاون پژوهش و فناوری واحد میانه با اعلام این خبر اظهار کرد: «پنجمین کنگره بین المللی پیشرفت ها در شیمی، مهندسی شیمی و متالورژی از تاریخ 9 الی 11 سپتامبر سال 2016 در دانشگاه بارسلونای اسپانیا برگزار خواهد شد.»
دکتر علی فرامرزی با اشاره به محورهای اصلی کنگره افزود: «شیمی آلی، شیمی معدنی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک و مهندسی شیمی از محورهای اصلی این کنگره است.»
وی خاطر نشان کرد: «دکتر خانی در قسمت مهندسی شیمی، عضو کمیته علمی و داوری بوده که مقالات رسیده از کشورهای مختلف را داوری کرده است.»
فرامرزی اضافه کرد: «دکتر خانی با مرتبه  علمی استادیاری و مدیر گروه شیمی و مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه حدود 10 مجله ISI به عنوان داور بین المللی، بیش از 15 مقاله علمی ISI و 50 مقاله در همایش های ملی و بین المللی در کارنامه علمی پژوهشی خود دارد.»

دیدگاه‌ها

امیر رضا رمضانی