رئیس واحد میانه در دیدار با اردوی طرح جهادی بسیج دانشجویی:طرح جهادی

حرکت طرح جهادی، اقدامی ارزشمند و مقدس بوده که نشان دهنده اخلاص و تقوای الهی است
خبرگزاری آنا: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی احد میانه گفت: «بنده بر خود وظیفه میدانم تا در این حرکت جهادی و خداپسندانه، ضمن قدردانی، خداقوت و خسته نباشید همت و تلاش بی وقفه شما را در راستای خدمت رسانی به قشر محروم جامعه ارج می نهم.»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی سلیمی شاملو در دیدار با اردوی جهادی ساخت خانه محروم توسط گروه جهادی شهید رجایی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، طرح جهادی را، حرکتی بزرگ، معنوی و خداپسندانه عنوان کرد و گفت: اقدام ارزشمند و مقدس شما دانشجویان بسیجی، نشان دهنده اخلاص و تقوای الهی است.
وی افزود: «دانشجویان بسیجی و مؤمن این واحد دانشگاهی، با حضور در روستاها و مناطق محروم شهرستان میانه، تمام توان خود را در جهت محرومیت زدایی و گسترش معنویات به کار می بندند.»
سلیمی بسیج را از ظرفیت های عظیم جامعه دانست و بیان کرد: «ضروری است دانشجویان بسیجی با بالابردن سطح بصیرت و اطاعت از ولایت فقیه نسبت به آگاهی های نسل جوان در همه عرصه ها اقدام کنند.»
فعالیت گروه جهادی شهید رجایی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)، سپاه ناحیه میانه، بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی و دانشجویان دیگر دانشگاه های شهرستان در راستای خدمت رسانی و خدمت به محرومان جامعه اقدام به ساخت، تکمیل و تحویل خانه به خانواده های نیازمند می کنند.

دکتر علی سلیمی شاملو به همراه مهندس حبیب اله خدابنده معاون دانشجویی و فرهنگی، سید فرج مختاری مدیر دانشجویی و مهندس احمد غفاری مدیر فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه در اردوی جهادی شهید رجایی بسیج دانشجویی این واحد دانشگاهی حضور یافتند.
طرح جهادی