IMG 3706
 دکتر علی سلیمی شاملو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، به مناسبت سالروز 17 مرداد، روز خبرنگار را به تمامی فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی واحد میانه، در متن این پیام آمده است:

17 مرداد را روز خبرنگار نام نهاده‌اند؛ به یاد شهید بزرگوار محمود صارمی که پیش از پایان یافتن آخرین خبرش به مقام شامخ شهادت نائل آمد. در هزاره ای که فضای زندگی سرشار است از ابزارها و کار کردهای ارتباطی، مگر می توان روزی را بدون خبرنگار، تصورکرد. این روز یادآور مجاهدت هایی است که با هدف روایت حقیقت، پرچم افراشته " آگاهی بخشی" را بر دوش کشیده و فروتنانه و بی ادعا، شمع وجود خویش را چراغ راه جامعه کرده اند.
جهان ما بدون آنان کویری تفتیده، سوزان و غیرقابل تحمل است. این نسل عاشق، دنیای آدمیان را آکنده از روشنی، نشاط، تحرک و پویایی می سازند و به زندگی انسان ها هدف و انگیزه می بخشند.
به راستی رسالت پیامبران مگر همین نبوده است؟! گزافه نیست که هنر خبرنگاری و خبررسانی را تداوم رسالت پیامبران بدانیم و بخوانیم، آنگاه که به زیور صدق و راستی آراسته شود و هدفی جز دمیدن نسیم آگاهی و ستیز با جهل و رهاندن جامعه بشری از زنجیرهای ستم و خودکامگی و بی عدالتی نداشته باشد.
درود بر پیشگامان آگاهی و طلایه داران آزادی! سلام بر قاصدک های خوشبختی و سعادت ! آفرین بر پاسداران حریم خردورزی و شعور و اندیشه!
از جهان دار جهان آفرین، حیات مشحون از عزت، سلامتی، توفیق و سربلندی را برای تمامی دست اندرکاران در حوزه رسانه و اطلاع رسانی به ویژه شما خبرنگاران محترم مسئلت دارم.
هر روزتان سرشار از کامیابی و نیکبختی و نقش آفرینی، هیچ روزمان بی شما مباد، روزتان مبارک.

دکتر علی سلیمی شاملو
                                                                                                             رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه