سرپرست واحد میانه در بازدید سرزده از مراکز آموزشی کاغذکنان و ترک
مسئولیت پذیری بالای همکاران در این واحد دانشگاهی، بارز و درخور شایسته است

خبرگزاری آنا: دکتر علی سلیمی شاملو سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از مراکز آموزشی کاغذکنان و ترک بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در حاشیه این بازدید دکتر سلیمی اظهار کرد: «یکی از عمده اهداف آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه و مراکز آموزشی وابسته، ایجاد سیستم های لازم برای آرامش خاطر دانشجویان است و ما مؤظفیم که آن را به مرحله عمل برسانیم.»
سرپرست واحد میانه تصریح کرد: «مسئولیت پذیری بالای همکاران مرکز آموزشی ترک و کاغذکنان و احساس مسئولیت بالای آنها، بارز و درخور شایسته بوده است.»
وی نظم و انضباط برای ادامه جریان صحیح کارها و برای هر نوع اداره و سازمان از ضروریات دانست و تاکید کرد: «تلاش همکاران در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در راستای رضایت مندی و تکریم ارباب رجوع با روی گشاده از اهم فعالیت هایمان خواهد بود زیرا دانشجویان، ولی نعمتان ما هستند.»
سلیمی شاملو اجرای برنامه های آموزشی، فرهنگی، ورزشی و علمی پژوهشی برای دانشجویان در چارچوب مقررات، آیین نامه ها و بخشنامه های سازمان را از مسئولین مراکز خواستار شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">