خبرگزاری آنا: وحید یوسفی دانشجوی رشته کارشناسی ناپیوسته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، در نخستین دوره مسابقات دو کوهستان آزاد کوه (اسکای رانینگ) در منطقه وارنگه رود دیزین در استان البرز و در دامنه ی آزاد کوه واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی به مقام نایب قهرمانی رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مسابقات با شرکت 231 دونده آقا و خانم از نقاط مختلف کشور در روز 25 تیرماه 95 از محل وارنگه رود دیزین در دو بخش30 کیلومتری با تقریبی 1500 متر صعود و 15 کیلومتری با تقریبی 1000 متر صعود آغاز شد.
وحید یوسفی در کلاس 15 کیلومتر با صعود 1000 متر  توانست با ثبت زمان یک ساعت و 29 دقیقه طی کند و بعد از ورزشکار استان تهران بر سکوی نایب قهرمانی بایستد. و اباذر یوسفی دیگر دانشجوی واحد میانه نیز در این دوره از رقابت ها به مقام ششمی بسنده کرد.
 تیم اسکای رانینگ میانه متشکل از آقایان عبداله عسگری ، اکبر کریمی ، علی پزشکی ، وحید یوسفی و اباذر یوسفی بودند.
مسابقات دوی کوهستان همه ساله و مطابق تقویم ورزشی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی جمهوری اسالمی ایران در غالب مسابقات قهرمانی کشور ، جام فجر ، مسابقات مناسبتی ، آزاد و ... در کشور برگزار می گردد.

مسابقات در دو بخش قهرمانی و همگانی برگزار و هر مسابقه تابع شرایط خاص خود را دارد که توسط فدراسیون در بخش نامه ای مجزا  اعلام و اعمال می گردد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">