خبرگزاری آنا: تیم فوتسال (الف) دانشجویان مرکز آموزشی ترکمانچای دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در مسابقات جام رمضان که به همت اداره ورزش و جوانان بخش ترکمان چای برگزار شد به مقام قهرمانی رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این دوره از مسابقات، 16 تیم در چهار گروه 4 تیمی در سالن شهدای ترکمانچای به هم به رقابت پرداختند و تیم فوتسال (الف) دانشجویان مرکز آموزشی ترکمانچای در دیدار نهایی توانست با نتیجه 4 بر 2 تیم زکریای رازی را شکست داده و بر سکوی قهرمانی بایستد.
تیم فوتسال (ب) دانشجویان مرکز آموزشی ترکمانچای نیز با غلبه بر پیام نور به مقام نایب قهرمانی بسنده کرد و پیام نور ترکمانچای نیز سوم شد.

تیم فوتسال الف و ب دانشجویان مرکز آموزشی ترکمانچای با مربی گری علی مهدلو در این دوره از رقابت ها شرکت کرده بود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه">