خبرگزاری آنا:مسابقات تنیس روی میز جام رمضان ادارات شهرستان با قهرمانی تیم آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری‌آنا، دکتر بهمن ولی نژاد معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد میانه با بیان این مطلب اظهار کرد: «این مسابقات در قالب 8 تیم از ادارات، سازمان ها و شرکت های صنعتی در ایام ماه مبارک رمضان در خانه پینک پنک هیأت تنیس روی میز اداره ورزش و جوانان شهرستان میانه برگزار شد.»
ولی نژاد افزود: «تیم تنیس روی میز سما واحد میانه توانست با غلبه بر همه حریفان خود بر سکوی قهرمانی بایستد و تیم های فرآورده های پلیمری کیمیاگران، مقام دوم و سازمان نظام مهندسی و رستوران سوران مشترکاً در جایگاه سوم قرار گرفتند.»
وی تصریح کرد: «در قسمت انفرادی این دوره از رقابت ها محمدرضا رحیم زاده از تیم فرآورده های پلیمری کیمیاگران، فرهاد صدقیان و امیررضا یغموری هر دو از تیم آموزشکده سما به ترتیب اول تا سوم شدند.»
ولی نژاد با بیان این دوره از مسابقات با شعار « ورزش، بزرگترین دشمن اعتیاد» از سوی هیأت تنیس روی میز برگزار شد اضافه کرد:«جوایز تیم ها و نفرات برتر، پس از ماه مبارک رمضان با حضور مسئولین  و سرپرستان تیم های شرکت کننده اعطا خواهد شد.»
اعضای تیم تنیس روی میز آموزشکده سما واحد میانه متشکل از فرهاد صدقیان، امیررضا یغموری، نوید رضاقلیزاده (مربی و بازیکن) و علی صبحی وبا سرپرستی سیروس منصوری بود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه"> آزاد اسلامی واحد میانه">