خبرگزاری آنا: دومین شماره از نشریه «پیام دامپزشکی» انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه منتشر شد.  IMG 7598

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر رضا وجدی مدیر پژوهش واحد و سردبیر این نشریه با بیان این مطلب اظهار کرد: «با توجه به اهمیت بیماری های مشترک و ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه، این نشریه رسالت اصلی خود را افزایش سطح آگاهی های عمومی مخاطبین خود در این زمینه قرار داده است.» وی افزود: «همچنین معرفی هر چه بیشتر رشته دامپزشکی و زمینه های اشتغال دانشجویان و مشکلات عمده آنها که احتمالا در آینده مواجه خواهند شد، از اهداف این نشریه تعریف شده است.» وجدی خاطر نشان کرد: «نشریه علمی دانشجویی پیام دامپزشکی، به صورت فصلنامه بوده و حاوی مطالب مفید جهت معرفی هرچه بیشتر این رشته، مباحث مربوط به بهداشت مواد غذایی و بیماری های دام و مسایل روز مرتبط با دامپزشکی است.» مدیر پژوهش واحد میانه در خصوص مطالب چاپ شده در این نشریه تصریح کرد: «در این شماره از نشریه، مطالب مختلفی همچون بیماری تب برفکی و بحث مشترک بودن آن با انسان، بیماری مهلک هاری و روشهای اقدام در زمان گزش توسط حیوان، معرفی یکی از چهره های ماندگار دامپزشکی و مصاحبه با یکی از اساتید گروه دامپزشکی واحد، گوشت مرغ و استفاده یا عدم استفاده از هورمون در پرورش صنعتی طیور و سایر مطالب جذاب و مشکلات بهداشتی روز جامعه را می توان دید.»